Ultima actualizare: azi, 08:24
DRM
Locale

Comuna Sanislău are cei mai buni pompieri voluntari

pompieriÎn cursul zilei de ieri începând cu ora 09.00, pe terenul de fotbal din comuna Căuaş s-a desfăşurat faza zonală a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă.

La întrecerea Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au participat următoarele comune: Andrid, Berveni, Cămin, Căpleni, Căuaş, Ciumeşti, Craidorolţ, Foieni, Petreşti, Pir, Pişcolt, Săcăşeni, Sanislău, Supur, Terebeşti, Tiream şi Urziceni.

Echipele participante s-au întrecut în următoarele probe: Pista cu obstacole pe 100 de metri; Ştafeta 4 x 100 de metri şi Dispozitivul de intervenţie, clasamentul fiind următorul:

Locul I – Comuna Sanislău;

Locul II – Comuna Terebeşti;

Locul III – Comuna Căuaş.

Ocupantele primelor trei locuri vor participa la faza judeţeană a concursului, care se va organiza la începutul lunii iunie a acestui an, unde se vor întrece cu ocupantele primelor trei locuri de la cea de-a doua fază zonală, organizată în comuna Lazuri în data de 19 mai a.c..

Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare felicită echipele participante şi aduce mulţumiri Primăriei comunei Căuaş, care a avut o contribuţie deosebită la organizarea în bune condiţii a competiţiei.

Un comentariu

  1. Mihaitza Răspunde

    Pacat insa ca toate drumurile din comuna sunt DEZASTRU, degeaba se straduiesc ei, daca pe orice iesire din comuna isi vor face praf masina. Degeaba e primar svab, a stat si el degeaba atatia ani, si nici nu a dat sarcinile vicelui… . Atat n-a fost in stare, cat sa niveleze pamantul de pe marginea soseleli, sa nu balteasca apa pe drum. Teoretic, nu-ti trebe multa minte pentru a conserva ce ai, daca de ceva nou tot nu esti in stare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Târgul educaţiei – ediţia a IV-a la Satu Mare

Vineri, 20 mai 2016, în intervalul orar 10 - 15, la Grand Mall Satu Mare se va desfăşura acţiunea Târgul...

Închide