Ultima actualizare: azi, 20:18
Locale

Crosul Rotaract pentru sănătate, la a doua ediție (FOTO)

rotaractAsociația Rotaract Club Satu Mare a organizat astăzi cea de a doua ediție a crosului ”Rotaract pentru Sănătate”, la care au participat circa o sută de sătmăreni. Acest eveniment își propune să aducă în rândul sătmărenilor ideea de a adopta un stil de viață sănătos prin practicarea sportului.

Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru modernizarea panourilor de baschet de la baza sportivă Dinamo.

Startul crosului a avut loc pe platoul din fața Muzeului Județean Satu Mare și s-a alergat pe traseul Muzeul Județan – Calea Traian – Sensul Giratoriu – Strada Cuza Vodă – Bulevardul Vasile Lucaciu – Muzeul Județean.

De asemenea, au mai avut loc demonstrații sportive oferite de partenerii evenimentului, iar la căsuța Rotaract s-a putut achiziționa limonadă și salată de fructe.

Totodată, a fost organizat și un concurs special pentru copii (5-11 ani), o vânătoare de comori în parcul de lângă Muzeul Județean. Împărțiți pe echipe, copiii și-au antrenat curiozitatea şi spiritul de aventură în misiunea de a găsi comorile ascunse din parc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Pieton beat, accidentat la Foieni

În localitatea Foieni, pe str. Principală, sâmbătă, 14 mai, în jurul orei 22:48, a avut loc un accident rutier soldat...

Închide