Ultima actualizare: azi, 18:47
Locale

Directorul unui magazin din Satu Mare, răsplătit cu o maşină nouă

angajati jyskPatru angajați JYSK din România, printre care şi directorul magazinului din Satu Mare, au primit o surpriză din partea companiei. Pentru performanțele înregistrate anul acesta în activitatea lor, au fost răsplătiți cu un cadou substanțial: câte o mașină nou-nouță pe care să o conducă timp de un an.

Un chestionar intern realizat printre angajații grupului scandinav JYSK Nordic a arătat că angajații JYSK România sunt cei mai fericiți angajați JYSK din lume.

Marți seară, patru directori de magazin au primit o surpriză care să îi facă și mai fericiți. În cadrul unei ceremonii de premiere, JSYK România a celebrat cei mai talentați patru angajați din țară și le-a oferit distincția “Talentul anului”. Pe lângă acest titlu, fiecare dintre cei patru a primit câte o mașină Skoda Fabia nou-nouță, pe care să o folosească timp de un an. Premiile au fost oferite în semn de recunoaștere a meritelor pe care le-au avut pe parcursul anului trecut în creșterea performanțelor companiei JYSK. Pentru cei patru, surpriza a fost una de proporții, iar premiul a fost pe deplin meritat.

“Pentru a le oferi clienților noștri cele mai bune servicii, trebuie să avem cei mai buni angajați. Răsplătirea performanțelor foarte bune este metoda prin care îi motivăm pe angajații noștri să crească și să devină din ce în ce mai buni. Este una dintre filozofiile JYSK”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România.

Cei patru câștigători sunt directorii de magazin Anca Golban din JYSK Timișoara, Coca Chilian din JYSK Satu Mare, Anamaria Marin din JYSK Constanța și Mihăiță Dumitrache din JYSK Vulcan.

“Cei patru reprezină exemple a ceea ce ne dorim să vedem la toți managerii din JYSK. Sunt concentrați pe nevoile clientilor și au rezultate care aduc beneficii companiei. De aceea, ne-a făcut o deosebită plăcere să îi premiem cu distincția Talentul Anului în JYSK România. Cu siguranță merită!”, a continuat Alex Bratu.  

Criteriile care au stat la baza alegerii celor mai talentați patru angajați JYSK au fost atractivitatea magazinului, rezultatele auditelor, turnover-ul și EBIT-ul.

 

Un comentariu

  1. Tantas Paula Răspunde

    BRAVO Coca Chilian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Câștigătorii concursului Mesajul meu antidrog la Satu Mare

Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog () Satu Mare, a desfăşuat în intervalul februarie...

Închide