Ultima actualizare: ieri, 19:37
Locale

Dorel Coica multiplicat pe Facebook. Conturi false cu numele primarului

primar dorel coicaPrimarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, îi atenționează pe sătmăreni că au apărut conturi false pe Facebook cu numele său, chiar și profile cu același nume, de unde se transmit diferite mesaje, despre care candidatul PSD la Primăria Satu Mare susține că nu-i aparțin. Aceste conturi au apărut după ce și-a anunțat candidatura. 

”Au apărut niște conturi false de Facebook, a apărut chiar și un profil de-al meu, dorel.coica, de unde se transmit mesaje care, de fapt, sunt niște spam-uri. Nu sunt mesajele mele”, a precizat Dorel Coica, care i-a avertizat pe sătmăreni să fie atenți la ce mesaje primesc în numele său și de pe ce conturi sunt transmise acestea.

8 comentarii

  1. jndasj Răspunde

    eu ii recomand la coica sa ne lase in pace mai bine sa sa isi vada de treaba lui ca in functia de primar pentru satu mare nu a facut nici jumate din cate a facut pentru el si cabinetele lui, dute si lasane jeavra

  2. satmarean Răspunde

    Nu stiu care e problema domnului primar ca si contul “fake” tot minciuni contine. :-))))

  3. Coco Răspunde

    Asa false cum sint si chitantele date dupa consultatii la SC Coica, sau cum sint justificarile doctorului Coica despre plata angajatilor cu salariul minim doar pe hirtie ca sa poata iesi profitul. Nimeni nu le spune la oamenii astia ca vor iesi cu 5 lei pensie in timp ce patronul delapideaza.

    • Canigula Răspunde

      E evaziune fiscala nu delapidare. Delapidarea e cu totul altceva. Iar evaziunea fiscala e mai grava decat delapidarea.

  4. Bálint Răspunde

    Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, îi atenționează pe sătmăreni că dupa 5 iulie se muta acasa la Oltenia si multumeste ca in 4 ani nu a facut nimic numai a furat bani.

  5. ii Răspunde

    La cererea postacilor Coica

  6. Gâgă Răspunde

    Lasă Dorele,conturile din bancă să nu fie în pericol,in rest eu nu cred nimic dacă nu-ţi văd moaca de javră hăituită.Succes Dorele că ăstia dacă îţi iau funcţia o să-ţi ia şi parcarea de pe L.B. şi-o să pună gazon nemernicii.

  7. Observator Răspunde

    Astazi, 12 mai, procurorii DNA au desfasurat perchezitii acasa la primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica. Din primele informatii, Edilul este in atentia procurorilor pentru o acuzatie de spălate de bani, dupa ce edilul nu ar putea sa motiveze suma de un milion de lei din declaratia de avere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.