Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Expoziţia Fabricat în Satu Mare are loc în 24-25 iunie. Firmele se pot înscrie

asociatia economica romano germana (4)Ediţia din acest a Expoziţiei Fabricat în Satu Mare va avea loc în 24 – 25 iunie la hala Interex. Organizatorii evenimentului, reprezentanţii Asociaţiei Economice Româno Germane pentru regiunea de nord vest, au prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, primele detalii despre acest eveniment.

Preşedintele Iuliu Cadar a spus că expoziţia se va desfăşura tot în hala Interex, dar pentru că o parte a acestei construcţii a fost ocupată de un supermarket, acum expoziţia se va întinde pe 700 mp, dar la fel de bine organizaţi ca şi anul trecut.

Vrem să păstrăm ideea acestei expoziţii, să fie expoziţia sătmărenilor pentru sătmăreni în primul rând, să promovăm produsele făcute în Satu Mare, business to business, relaţii interumane datorită faptului că vom avea o serie de workshop-uri respectiv o bursă a locurilor de muncă. Vrem ca în acest an să continuăm tradiţia şi ne dorim ca tot mai multe firme mici şi mijlocii să vină alături de noi şi să îşi prezinte în faţa sătmărenilor produsele şi serviciile pe care le oferă”, a spus Cadar.

Preţurile pentru standuri sunt cuprinse între 100 şi 160 de lei pe metru pătrat.

Paula Fogaş, membru în comitetul de organizare, a spus că evenimentul este organizat de ONG din fondurile de la sponsori, care vor primi în schimb anumite avantaje în cadrul expoziției.

Avem trei categorii de sponsori: sponsorii Gold, care oferă peste 5000 de lei şi care vor fi prezentaţi pe materialele publicitare ale evenimentului, vor fi menţionaţi în spot-urile radio şi TV şi vor primi un stand de 10 metri pătraţi împreună cu şase invitaţii la cina festivă. Avem sponsorii Silver, cu contribuţii de peste 4000 de lei care la fel, vor fi prezenţi pe afişul evenimentului şi în spoturile de promovare, vor primi standuri de opt metri pătraţi şi patru invitaţii la cina festivă. Există şi categoria Bronz pentru cei cu sponsorizări de peste 3000 de lei, care vor primi un stand de şase metri pătraţi şi două invitaţii la cina festivă”, a spus Paula Fogaş.

Organizatorii mai pregătesc o expoziţie a old timerelor, o prezentare de modă, un concurs organizat de SamStudia, dar şi workshopuri şi o bursă a locurilor de muncă.

Intrarea vizitatorilor va fi gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.