Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Hoț de mașini la doar 17 ani. Polițiștii l-au depistat și arestat

hot-minorUn minor de 17 ani, bănuit de tentativă la furtul a două autoturisme, a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni.

În dimineaţa zilei de  16 mai, printr-un apel telefonic, poliţia a fost sesizată despre spargerea unui autoturism pe b-dul Vasile Lucaciu. La scurt timp, printr-un alt apel telefonic, Ştefan G. ,de de 39 ani, din Satu Mare, sesizează poliţia despre faptul că autoturismul său, parcat pe strada Cuza Vodă, se află deplasat din locul în care l-a lăsat parcat  şi  este  tamponat de un copac ornamental, iar în maşină se află un tânăr.

Deplasându-se imediat la faţa locului, poliţiştii au constatat că cel din autoturism este D.P. de 17 ani din Călineşti Oaş, care forţase intrarea în autoturism cu intenţia de a-l fura.

În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit faptul că tânărul  a pătruns şi în autoturismul reclamat spart pe b-dul Vasile Lucaciu, pe care a încercat de asemenea sa îl pornească prin legarea firelor electrice, însă fără a reuşi.

Cercetările continuă cu cel în cauză în stare de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere si refuz de prelevare  probe biologice, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lânga Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.