Ultima actualizare: azi, 23:07
Locale

Ioan Opriș și-a lansat candidatura la Primăria Satu Mare. Steriu: ”Avem șanse reale” (FOTO& VIDEO)

oprisCandidatul UNPR la Primăria municipiului Satu Mare, Ioan Opriș, și-a lansat astăzi candidatura într-un cadru festiv organizat la Filarmonica ”Dinu Lipatti”. Totodată, au fost lansate și cele peste 300 de candidaturi ale partidului la alegerile locale din 5 iunie. La eveniment, la care au participat sute de membri și simpatizanți ai partidului, a fost prezent și președintele UNPR, Valeriu Steriu care a afirmat că sunt șanse reale ca partidul să obțină rezultate bune la Satu Mare.

Candidatul UNPR la Primăria Satu Mare, Ioan Opriș, este încrezător că va câștiga alegerile bazându-se pe faptul că este un altfel de candidat decât cei care s-au anunțat, și că este cea mai bună alternativă pentru municipiul reședință de județ.

”Pornim foarte hotărâți în campania electorală. Dorim să câștigăm Primăria și cât mai multe locuri în  Consiliul Local și Consiliul Județean Satu Mare. Avem un program bine definit atât pentru municipiul cât și pentru județul Satu Mare, pentru dezvoltarea municipiului, atât pe infrastructură urbană, cât și pe servicii, precum și pentru dezvoltarea județului. În principiu, la fel trebuie, în primul rând infrastructura județului, cu un accent mai mare pe dezvoltarea infrastructurii rutiere pe zona Carei – Tășnad, precum și în zona Supur  – Hodod. Avem peste 10 candidații la primării. Total candidați pe județ avem 310. Suntem pe locul cinci ca și număr de candidați și sperăm să obținem un procent foarte bun atât la municipiu cât și la județ.  Eu consider că am șanse reale la Primăria Satu Mare fiind că sunt un altfel de candidat. Având susținerea unui partid mic, nu sunt dator nimănui, nu deservesc niciun grup, nu mă poate influența nimeni, nu sunt un om conflictual, și atunci aș putea face consens în Consiliul Local, și mă gândesc că aș putea realiza lucruri foarte bine pentru Satu Mare. În ceea ce privește UNPR, noi apreciem că atât pe municipiu cât și pe județ vom trece de procentul de 5% minim pentru a putea intra în cele două consilii”, a declarat Ioan Opriș.

Programul pentru municipiul Satu Mare al candidatului UNPR, Ioan Opriș, este alcătuit pe 12 puncte foarte importante. Astfel, se are în vedere dezvoltarea Planului de Urbanism General și Promenadă a Someșului, dezvoltarea infrastructurii rutiere, siguranța cetățeanului, lupta anticorupție coroborată cu transparență în administrație, transport public gratuit pentru toți cetățenii orașului Satu Mare, atragerea de fonduri europene pentru reabilitarea clădirilor monument, eliminarea birocrației din Primărie, atragerea de investitori străini, sprijinirea evenimentelor culturale, mai ales a celor realizate în aer liber, dezvoltarea învățământului dual astfel încât tinerii să învețe o meserie, reducerea taxelor și impozitelor și, nu în ultimul rând, sprijinirea tinerilor.

Președintele național al UNPR, Valeriu Steriu, și-a exprimat convingerea că partidul va obține un scor bun la Satu Mare la alegerile locale din 5 iunie.

“Îmi aduc aminte că am fost într-o dimineaţă, 30 de membri fondatori, un mic grup de iniţiativă, şi iată astăzi doar numărul reprezentanţilor noştri pe liste este de 300 de oameni. Sunt convins că dacă vom număra voturile vor fi nişte zeci de mii de voturi numai în Satu Mare. Nu mai suntem un partid mic, suntem un partid mare, suntem al treilea partid din parlament, nu mai suntem un partid balama, suntem un partid necesar. Suntem un partid care apără valori precum interesul național, apărăm alte valori ale românilor şi suntem necesari şi prin faptul că avem poate cei mai mulţi oameni competenţi pe cele mai multe domenii. Mă bucur să văd o organizaţie puternică, optimistă şi cu şanse reale de a pune primari, consilieri localei, consilieri judeţeni”, a afirmat Steriu. 

 

6 comentarii

 1. Alegator Răspunde

  Aveti peste 10 candidati? Nu 11? 10,12345…..

 2. asder Răspunde

  da, aveti sanse reale la piata de vechituri.

 3. Gigi Răspunde

  Un oportunist,alt fripturist care face jocul UDMR.

 4. un vot Răspunde

  Succes fratelui generalului seful serviciului care asigura buna desfasurare a alegerilor!
  Intre timp poate si-a adus aminte de cariera lui din MAN si MAI unde numai consilier juridic nu a fost asa cum se prezinta.

 5. Vasile Răspunde

  Cu analfabeti și șmecheri ca Petre Doroș din Valea Seaca, care este în dușmănie și cu frate-său, aveți șanse zero de a cîștiga!

 6. Ion Răspunde

  Fi serios domnule Opris, ce sansa ai dumneata la primaria Satu Mare, aproape zero.
  Sunt curios daca macar nevastata te va vota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.