Ultima actualizare: azi, 11:05
Locale

Județul Satu Mare joacă în cea de-a doua regională din cadrul Cupei Coca-Cola

Poster Grassroots_700x500+5Echipa de băieți a Colegiului Tehnic „Unio-Traian Vuia” și echipa de fete a Liceului Teologic Ortodox Român „Nicolae Steinhardt”, dinSatu Mare, se luptă pentru a ajunge în tribune, la UEFA EURO 2016TM 

Oradea găzduiește sâmbătă și duminică a doua etapă regională a Cupei Coca-Cola – cea mai populară competiție de fotbal dedicată liceenilor. Echipele de fete și cele de băieți din județele Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Timiș își vor disputa locul în finală.

Peste 6000 de liceeni din întreaga țara s-au înscris anul acesta pentru titlul de campioni în ediția aniversară, cu numărul cinci, a Cupei Coca-Cola. Cea mai mare competiție de fotbal în sală a debutat in februarie cu 384 de echipe de băieți și 126 de echipe de fete – un total record de 510 echipe.

Sâmbătă, 14 mai, începând cu ora 8:00, se dă startul meciurilor din cea de-a doua regională a Cupei Coca-Cola, în Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea. Până la ora 20:00, alternativ, câte două echipe de fete și două echipe de băieți vor face tot posibilul pentru a ajunge în ultima etapă a competiției. Finalele de la Oradea și festivitatea de premiere se vor desfășura duminică, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Echipele de băieți care vor juca în regionala de la Oradea:

 • Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului Arad (județul Arad)
 • Liceul Teoretic „Lucian Blaga” Oradea (județul Bihor)
 • Colegiul Economic „Iulian Pop” Cluj-Napoca (județul Cluj)
 • Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” Baia Mare (județul Maramureș)
 • Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” Satu Mare (județul Satu Mare)
 • Liceul cu Program Sportiv „Banatul” Timișoara (județul Timiș)

Echipele de fete care vor juca în regionala de la Oradea:

 • Liceul cu Program Sportiv Arad (județul Arad)
 • Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” Aleșd (județul Bihor)
 • Liceul cu Program Sportiv Cluj-Napoca (județul Cluj)
 • Liceul cu Program Sportiv Baia Mare (județul Maramureș)
 • Liceul Teologic Ortodox Român „Nicolae Steinhardt” Satu Mare (județul Satu Mare)
 • Liceul Teoretic Gătaia (județul Timiș)

Finala ediției 2016 a Cupei Coca-Cola se va disputa pe 4 și 5 iunie, în București. Parcul Tineretului va găzdui, pentru două zile, emoțiile și pasiunea pentru fotbal a finaliștilor și susținătorilor acestora. Activările Happy Moves – Jump & Stick, Coke Fun Track, Human Foosball și Kung Fun – completează eforturile din teren și oferă suporterilor ocazia de a face la rândul lor mișcare și de a se distra. În plus, un concertsurpriză, cu un super-artist al momentului, va încânta audiența duminică, de la cel mai mic, până la cel mai mare spectator.

Câștigătorii ediției 2016 a Cupei Coca-Cola – o echipă de fete și una de băieți – merg direct la Paris, pentru a trăi chiar din tribune emoțiile meciului România – Elveția, din data de 15 iunie, din cadrul UEFA EURO 2016TM.

ProgramulCupei Coca-Cola 2016:

7 mai – 3 iunie: Faza regională

 • 7-8 mai, Târgu Mureș – vor participa echipele calificate din județele: Alba, Brașov, Prahova, Mureș, Sibiu, Vâlcea;
 • 14-15 mai, Oradea – vor participa echipele calificate din județele: Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Timiș;
 • 21-22 mai, Constanța – vor participa echipele calificate din județele: Argeș, Brăila, Buzău, Constanța, Dolj, Tulcea;
 • 28-29 mai, Bacău – vor participa echipele calificate din județele: Bacău, Botoșani, Galați, Iași, Suceava, Vrancea.

4 – 5 iunie: Finala – Bucureşti, Parcul Tineretului

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola România îşi respectă promisiunea de a promova mişcarea fizică, fiind un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă, dar şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice.

Mai multe detalii despre programul competiţiei sunt disponibile pe site-ul oficial –

www.cupacoca-cola.ro.

Poster Grassroots_700x500+5

Despre Compania Coca-Cola

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, ce le oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase. Pornind de la Coca-Cola, recunoscută ca fiind una dintre cele mai valoroase mărci din lume, portofoliul companiei cuprinde branduri în valoare de 20 de miliarde de dolari, printre care se numără Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, apă vitaminizată, Powerade, Minute Maid, Cappy, Simply, Georgia, Dasani, FUZE TEA și Del Valle.

La nivel global, compania Coca-Cola este furnizorul numărul 1 de băuturi carbogazoase, cafea ready-to-drink şi sucuri de fructe şi nectaruri. Având cea mai mare reţea de distribuţie de băuturi răcoritoare din lume, consumatorii din peste 200 de ţări se bucură de băuturile companiei, consumul depăşind 1,9 miliarde de porţii pe zi.

Având în vedere angajamentul său de dezvoltare a unor comunităţi durabile, compania noastră este centrată pe iniţiative care contribuie la protejarea mediului înconjurător şi conservarea resurselor, încurajarea unui stil de viaţă activ şi echilibrat, crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajaţii noştri şi promovarea dezvoltării economice a comunităţilor unde ne desfăşurăm activitatea. Împreună cu partenerii noştri de îmbuteliere, suntem în top 10 angajatori, având peste 700.000 de angajaţi care fac parte din Sistemul Coca-Cola.

În România, ca în toate ţările în care îşi desfăşoară activitatea, Coca-Cola deţine şi funcţionează pe baza unui sistem propriu, incluzând toate verigile necesare producerii şi distribuţiei produselor către consumatori. În România, Sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul său, Coca-Cola Hellenic (CCH) România, care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company în România.

Pentru mai multe informaţii legate de companie vă rugăm să vizitaţi site-ul www.thecoca-colacompany.com, blogul www.coca-colablog.com sau să ne urmăriţi pe Twitter la adresa www.twitter.com/CocaColaCo şi LinkedIn, la adresa www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.