Ultima actualizare: ieri, 20:42
Locale

Kelemen Hunor: Kereskenyi este singurul candidat care poate să îl învingă pe Coica! (VIDEO)

Pataki Csaba, Kelemn Hunor, Kereskenyi Gabor (6)Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a aflat astăzi într-o vizită electorală în judeţul Satu Mare, el transmiţând printr-o conferinţă de presă că Kereskenyi Gabor este singurul candidat care poate să îl învingă pe actualul primar Dorel Coica.

Am făcut câteva sondaje în ultima perioadă şi singura alternativă reală pentru a schimba ceea ce nu merge bine este în varianta domnului Kereskenyi, este singurul candidat care poate să îl învingă pe domnul primar Coica. De aceea eu cred că toţi cei care doresc această schimbare, au şansa de a pune ştampila pe numele lui Kereskenyi Gabor. El va fi primarul fiecărui om, fiecărui cetăţean, român, maghiar, şvab, rom“, a declarat Kelemen Hunor.

Președintele UDMR a remarcat că dezvoltarea municipiului Satu Mare a fost blocată în ultimii patru ani.

Municipiul Satu Mare, în ultimii patru ani, parcă a fost blocat în dezvoltare. Nu s-au întâmplat lucruri care pentru fiecare cetăţean, fiecare om din acest municipiu important ar însemna dezvoltarea, ar fi însemnat siguranţă şi predictibilitate şi acest lucru se datorează actualului primar. Bineînţeles, în această neputinţă şi această contraperformanţă el a fost ajutat de preşedintele Consiliului Judeţean. A fost opera lor comună, ceea ce simţiţi şi vedeţi în acest moment în municipiul şi judeţul Satu Mare. Dacă faceţi o comparaţie cu perioadele anterioare veţi găsi multe constatări, care subliniază şi bineînţeles într-un fel aduce şi argumente în plus pentru afirmaţiile mele. Dacă faceţi o comparaţie cu Careiul, veţi vedea ce s-a întâmplat. Doar ultimul an al domnului Kovacs arată că se poate dezvolta un oraş, se poate dezvolta o localitate dacă ai o concepţie, dacă ai o viziune despre viitorul comunităţii respective, despre viitorul oraşului, şi dacă munceşti în fiecare zi, în fiecare oră pentru binele comunităţii“, a spus Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a avut doar cuvinte de laudă la adresa candidatului Kereskenyi.

Pentru noi în acest judeţ înseamnă şi o relansare a politicilor publice şi o reaşezare atât la nivelul municipiului şi a judeţului, după 4 ani de zile. Candidatul nostru pentru municipiul Satu Mare, pentru funcţia de primar este domnul Kereskenyi Gabor, un om devotat, un om dinamic, un om care în opinia noastră şi, aşa cum vedem noi cum merg lucrurile, înseamnă nu numai schimbarea în bine în municipiu, dar şi asigurarea siguranţei, asigurarea securităţii pentru fiecare om şi predictibilitate pentru viitor. Prin programele cu care vine domnul Kereskenyi Gabor, prin modalitatea de a face politică, prin apropierea dlui Kerskenyi de oameni, de cetăţeni, eu cred că este garanţia ca municipiul Satu Mare să reintre pe un drum al dezvoltării şi să recupereze ceea ce s-a pierdut“, a afirmat liderul UDMR.

De asemenea, el a spus că la nivel de judeţ soluţia ideală este Pataki Csaba, ambii candidaţi fiind în folosul comunității.

Eu cred că ar fi soluţia ideală pentru judeţul Satu Mare. Pot să aduc argumente atât din programul domnului Pataki, cât şi calităţile personale, un om echilibrat, calm, de foarte multe ori poate ne enervează şi pe noi că nu se grăbeşte, are timp pentru fiecare om, pentru fiecare idee, cântăreşte mult până ia o decizie, dar puteţi să fiţi siguri că decizia este cea mai apropiată şi cea mai bine gândită în folosul comunităţii“, a adăugat Kelemen Hunor.

 

14 comentarii

 1. Csabi Răspunde

  Evident.

 2. Cata Manelistul Răspunde

  Un gunoi asta este kereskeni si un bețiv ordinar in frunte cu gunoiul de kelemen humor!!!

 3. Asta Răspunde

  Eu zic merita o sansa

 4. Asta Răspunde

  Mare branza nici unu nu va face stiti cum e asta dinainte a lasat numai datorii bla bla bla

 5. beton Răspunde

  am nevoie de translator

  • mamalui Adi.... Răspunde

   @beton:inca nu ai …dar ai rabdare!!!Pana atunci invata sa convertesti leii in forinti,geografia ungariei si trecerea gardului de sarma ghimpata pana la prieteni in Ungaria!!!!

 6. beton Răspunde

  unde esti tepes ???

 7. Marius Răspunde

  De ce nu l-ati intrebat pe Kelemen ca atunci cand era ministru al Culturii, de ce nu a cumparat Dacia, sa se faca centru cultural, ca tot se lauda Kereskeny ca vrea sa salveze hotelul Dacia?

  • pista Răspunde

   Pentru ca hotelu dacia si beciurile de la dobra nu sunt pe teritoriul ungariei….prietenii stiu de ce gabor betivule!!!

 8. pista Răspunde

  Va fi primarul …al chefurilor la beciuri….pataki un baiat de milioane pentru cj caracter coloana vertebeala!

 9. pista Răspunde

  Da nu iti este rusine bai nesimtitule sa zici ca consiliul judetean este partas la dezastrul satmarului….da vicele rudli ce masa pazea!!!…nerusinatule ce esti…parsivilor UDMR ce sunteti!

 10. adriana Răspunde

  KERESKENI e cel mai SLAB candidat pe care putea sa-l scoata UDMR-ul.STIU SI EI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.