Ultima actualizare: ieri, 20:47
DRM
Locale

Kereskenyi: Reprezentanţii NEPI sunt îngrijoraţi de folosirea numelui în scop electoral (VIDEO)

Kereskenyi GaborCandidatul UDMR la Primăria Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a afirmat astăzi într-o conferinţă de presă că a discutat cu reprezentanţii companiei NEPI, care doresc să construiască mall-ul de pe Careiului, şi că aceştia sunt îngrijoraţi de faptul că numele lor este folosit în scopuri electorale.

“Am discutat şi eu personal cu reprezentanţii societăţii NEPI care sunt îngrijoraţi şi nu sunt de acord ca denumirea societăţii, şi o investiţie mare, respectiv o societate multinaţională de anvergura NEPI, să fie folosită de primarul în funcţie pentru scopuri electorale. Am spus de nenumărate ori, avem nevoie de investiţie de genul acesta, avem nevoie de un mega mall în municipiul Satu Mare, dar în primul şi în primul rând, şi aceasta este şi menirea colegilor consideri, ca aceste hotărâri să fie în perfectă legalitate”, a declarat Kereskenyi.

El a explicat că proiectul va fi discutat din nou în şedinţa Consiliului Local de joi, însă aici sunt probleme juridice care trebuie reglementate.

“Care este adevărul despre NEPI? Şi acum în şedinţa de mâine este pe ordinea de zi un proiecte de hotărâre privind revocarea hotărârii prin care Consiliul Local a decis vânzarea unui teren către această societate. Din păcate, Prefectura a sesizat acest lucru pe care consilierii noştri l-au sesizat la rândul lor, că sunt probleme juridice cu acele terenuri, sunt nişte construcţii de utilităţi publice în acel teren şi iată că Prefectura a cerut în prima fază revocarea hotărârii”, a mai spus Kereskenyi.

 

20 comentarii

 1. Horty Răspunde

  Nenorocitule tu ai oprit proiectul.sa ți fie rușine.

 2. Popa Răspunde

  Sa va fie rușine domnule Gabor .A ți oprit Mall ul.

 3. mda Răspunde

  Cand o sa vina NEPI sa faca o conferinta de presa la cele spuse atunci o sa cred pana atunci nu.

 4. Raul Răspunde

  Cica la solicitarea prefecturii se pune pe ordinea de zi reevocarea hotararii vanzarii terenurilor catre Nepi..hah..ne credeti prosti domnule Kereskeny,stim cu totii ca sunteti mana in mana cu PNL si cu prefectul Radu Bud care il favorizeaza pe Bud cel cu mallul de la pod,v-am vazut pe amandoi la inaugurarea acelui mall cat de fericiti erati si acuma ne aruncati noua praf in ochi cu treburi juridice si asa mai departe,chiar asa de prosti ne credeti? Vai si-a mar daca iese inaptul asta primar,treziti-va oameni buni,toti sunt marionetele lui Kereskeny,deschdeti-va ochi si votati pe cine trebuie !!!

 5. kecske kenyi Răspunde

  Bai gabore,de nu se construieste mall-ul sa-ti cauti pita dincolo de Petea…

 6. Kiss Nandor Răspunde

  Cand voi nu veți mai bloca proiectul vom avea si mall….pana atunci ne puteți minți in continuare…”bafta” la alegeri

 7. carcotas Răspunde

  Paguba-n ciuperci!Numai prostii cred ca astfel de investitii sunt benefice orasului.Aceste Mall-uri si hipermarketuri absorb direct de la populatie profituri care se repatriaza in tara de origine.Nu astfel se intampla cu firmele lucrative care creaza locuri de munca pt. a produce bunuri care se vand in intreaga lume. Concluzie:vrem fabrici nu prostii.

 8. satmarean Răspunde

  VREM SALA POILIVALENTA NU MALL-UL LUI COICA PENTRU CARE A LUAT 500.000 DE EURO SPAGA DE LA NEPI

  • Raul Răspunde

   Ce minte aveti unii,nu ganditi deloc? De ce ar da o societate de rangul lui Nepi spaga??? Daca i-sar cere asa ceva imedeat ar merge in alta parte si l-ar si denunta pe primar,ganditi putin oameni buni ca nu sunteti plante!!!

   • carcotas Răspunde

    ,,Imedeat”?De ce îi crezi aşa morali?Na-i auzit de scandalul VW sau că însuşi H.Kohl s-a pătat…Măi Raul tu precis eşti de bani gata că numai ,,molu”’îţi lipseşte.

   • serena Răspunde

    …Ca si tine. Si tu ai mancat pastila electorala incat unii consilieri au blocat proiectul mega mall. De ce ar construi de rangul lui Nepi un mall pe un teren care nici nu apartine primariei,nu sunt rezolvate proprietatile,(retorcedari) – gandeste putin, Daca i-sar cere asa ceva imedeat ar merge in alta parte, nu esti planta.

 9. Bogdan Răspunde

  Dobitocul de Coica i-a mintit pe cei de la NEPI privind situatia juridica a terenurilor. Escroc ordinar, nu-l ia nimeni in serios, n-a venit in 4 ani NICI UN INVESTITOR!

 10. laurentiu Răspunde

  keserkeni tu ne crezi prosti??? Pai cei de la Nepi AU FOST aici si au prezentat proiectul consilerilor iar TU le-ai spus consilierilor tai sa fie impotriva si BUD a venit sa va felicite!!!

 11. Valahu Răspunde

  Mai RETARDATULE nu i-ti este rusine s-a minti ?
  Esti GUNOI nu om .Cand te vad i-mi vine s-a vomit JIGODIER de betivan.

 12. figaro Răspunde

  Buuuuun, dar daca totusi consideri ca veti fi partenerii tuturor satmarenilor, de ce zici ca vrei sa iti iei orasul inapoi? Unde a plecat orasul? La cine? Sau de la cine vrei de fapt sa il iei tu inapoi? ca mie imi cam da cu virgula…

 13. Fara Cap Răspunde

  Care ii pretul de vanzare a terenului? Fiti transparenti pana la capat.

 14. Daniel Răspunde

  Niste jigodii mincinoase.Chestii juridice my ass.Subt plătiți prea bine de “marele afacerist” Bud cu “mall-ul” Plaza.
  Sa se pregătească scursurile societății alias liderii noștrii de consiliu / primărie / prefect ca o sa venim cu furcile.

 15. dr cotas Răspunde

  Daca ai furca ar trebui sa fii un producator autohton care este revoltat ca vine o firma multinationala care NU VA AVEA PRODUSE LOCALE PE RAFTURI 🙂
  Dar nu esti producator esti un limplu lingau al jegosului si mincinosului Coica 🙂

 16. Intuneric total Răspunde

  E greu sa crezi, ca postacii lui dorel sunt in intuneric total, bine, ca noi satmarenii, care ne-am nascut in acest oras, romani si maghiari vedem lucrurile asa cum sunt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Kereskenyi Gabor: Primarul s-a trezit să facă un nou scandal în Consiliul Local (VIDEO)

Candidatul UDMR la Primăria Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a susţinut astăzi o conferinţă de presă având ca temă şedinţa de...

Închide