Ultima actualizare: ieri, 23:51
Locale

Mădălina Roxana Sabou, aleasă Miss Satu Mare 2016. Frumoasa sătmăreancă va reprezenta orașul la Miss Transilvania (FOTO)

miss satu mare searaO frumoasă tânără de 17 ani, Mădălina Roxana Sabou a fost aleasă Miss Satu Mare 2016. Pentru sătmăreni, unul din cele mai așteptate momente ale Zilelor Orașului a fost tradiționalul concurs de frumusețe Miss Satu Mare. În competiție s-au înscris nouă tinere frumoase din orașul nostru, iar juriul – format din designeri, foste Miss ale județului Satu Mare și alte persoane avizate – a avut dificila sarcină de a desemna o singură câștigătoare, Miss Satu Mare 2016. Amfitrionii concursului au fost Silvia Cseh și Victor Constantinovici.

Cele nouă frumuseți locale care au intrat pe scenă în prima probă – în ținuta de zi – au fost:

1. Gaal Sandra – 15 ani

2. Nicoară Eveline – 17 ani

3. Mureșan Andreea – 16 ani

4. Sabou Mădălina Roxana – 18 ani

5. Hudac Denisa Cristina – 17 ani

6. Angyal Evelyne – 16 ani

7. Buga Andreea Măriuca – 15 ani

8. Nicoară Bettina – 17 ani

9. Angyus Gabriela – 17 ani

În timpul primei probe sătmărenii au aflat că fetele sunt amatoare de mâncare fast-food, dar în același timp toate practică sportul.

În a doua probă fetele au fost îmbrăcate de Spencer&Spencer, ținutele fiind unele sportive. Pe scena evenimentului concurentele au imitat o scenă de fotbal, având în vedere apropierea Campionatului European de Fotbal.

Grația și frumusețea feminină au fost evidențiate de proba rochiilor de seară.

După scurte momente artistice, juriul a deliberat și a desemnat cele mai frumoase fete din competiție.  Astfel, pe locul III s-a clasat concurenta cu numărul 5, Denisa Hudac, locul II i-a revenit  concurentei cu numărul 9, Gabriela Angyus, iar MISS Satu Mare 2016 a fost aleasă concurenta cu numărul 4, Mădălina Roxana Sabou. Frumoasa noastră sătmăreancă a obținut dreptul de participare la MISS Transilvania.

 

5 comentarii

  1. vasile Răspunde

    Niste pizde

  2. Roland Orosz Răspunde

    Cand evoluau pitticii baiatul ce tare canta ce voce mama :O :O

  3. filip george Răspunde

    la cit am stat in fundul primarului in ultimii doi ani am ajuns in juuriu. ma stiti eu sint george filip fostul sot al amantei lui sasu cristi il sparg pe asta sa mor eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Șapte bărbați voinici și-au măsurat forțele la Satu Mare. Concursul ”Strong Men”, la a XI-a ediție (FOTO)

Șapte concurenți, bărbați voinici, din trei țări (România, Ungaria și Serbia) au participat astăzi, 29 mai, la cea de-a XI-a...

Închide