Ultima actualizare: azi, 13:26
Locale

Manuel Chivari, în această seară la Românii au talent. Va fi susținut de o galerie puternică în sală

manuel chivari romanii au talentCareianul Manuel Chivari va evolua în această seară  în a doua gală semifinală live de la ”Românii au talent”, astfel că sătmărenii vor avea din nou emoții. Concurentul va fi susținut de un grup de prieteni și de mama sa. Galeria artistului careian, formată din șase prieteni și mama sa, va ajunge în studioul emisiunii de la București cu un microbuz asigurat de Primăria municipiului Carei, prin intermediul Centrului Cultural.

”Primăria Carei, prin Centrul Cultural, a pus la dispoziţia susţinătorilor lui Manuel Chivari un microbuz pentru a se putea deplasa la Bucureşti şi a-l putea susţine în studioul emisiunii. Manuel Chivari, împreună cu mama sa, se vor întoarce cu acelaşi microbuz în Carei, după ce se va termina semifinala. Prin acest gest am încercat să-l sprijinim şi noi pe Manuel. Ne mândrim cu el şi îi ţinem pumnii vineri seara”, a declarat, pentru opiniedecarei.com, directorul Centrului Cultural Carei, Adrian Paşca.

Manuel Chivari, în vârstă de 18 ani, elev al Liceului Teoretic, a ajuns direct în semifinala emisiunii difuzată de postul de televiziune Pro TV, după ce Andra, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu și Andi Moisescu au decis să folosească ”Butonul de aur” în cazul lui Manuel Chivari. Și asta pentru că a interpretat magistral piesa ”Sunday Morning” a celor de la Maroon 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.