Ultima actualizare: ieri, 23:01
Locale

Nebunie la Urgențe de sărbători. Peste 20 de sătmăreni au ajuns la UPU beți criță

URGENTE SATU MARESărbătorile Pascale au coincis cu o adevărată nebunie la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. De sâmbătă până în această dimineață, la Urgențe au ajuns 570 de persoane cu diferite probleme medicale.

Astfel, 112 pacienți s-au prezentat la UPU cu probleme digestive provocate, cel mai probabil, de consumul excesiv de alimente grase.

De asemenea, 23 de sătmăreni au ajuns la Urgențe în stare avansată de ebrietate, unii chiar în comă alcoolică.

Alți 18 pacienți au avut nevoie de intervenția medicilor de la UPU după ce au fost bătuți, 13 după ce au fost înțepați de căpușe, cinci mușcați de câini iar patru au fost victimele unor accidente de circulație.

Demn de remarcat este și faptul că, de Paștele Ortodox, trei sătmăreni au încercat să-și pună capăt zilelor folosind diferite metode. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Gala Tinerilor Concertiști Laureați ai Concursului Internațional de Vioară „REMEMBER ENESCU” 2015, la Filarmonica Dinu Lipatti

Gala Tinerilor Concertiști Laureați ai Concursului Internațional de Vioară „REMEMBER ENESCU” 2015 va avea loc în Sala Filarmonicii Dinu Lipatti...

Închide