Ultima actualizare: azi, 14:47
Locale

Nesimțirea unor sătmăreni întrece orice limite. Cum și-a parcat unul dintre ei bolidul

nesimtireTraficul sătmărean se transformă încet, într-o adevărată junglă unde fiecare face ce vrea fără să îi pese de ceilalți și fără ca organele abilitate să intervină.

Unul dintre cele mai elocvente exemple în acest sens se poate vedea și în imaginea alăturată. Un sătmărean, posesorul unei mașini de fițe, pe care l-a durut fix în pedală de ce se întâmplă în jurul lui, și-a parcat ieri mașina pe trotuar, chiar în fața ușii de intrare în Biblioteca Județeană Satu Mare, într-o zonă foarte intens circulată pietonal.

A stat mașina parcată în felul acesta preț de mai multe zeci de minute fără ca nimeni să intervină, cu excepția unui alt sătmărean, care a dat dovadă de simț civic, a fotografiat mașina parcată astfel și a postat poza pe ”Ai parcat ca un bou – Satu Mare”.

Dacă autoritățile nu intervin, măcar să-l facă de rușine. Dacă are așa ceva.

6 comentarii

 1. unu Răspunde

  undei politia locala unde va zic eu stau in masina la piata de vechituri si dau amenzi ( nesimtitilor) niste hornari

 2. nobili Răspunde

  Ce rai sunteti, a parcat si el cit mai aproape de intrare sa poata cara volumele in portbagaj de la Lev Tolstoi,Marcel Proust.Daca are chef de citit omul.

 3. Claudiu Pop Răspunde

  Cei care au masini ca sata au voie sa parcheze si sa circule cum vor politisti nu au curajul sa opresca mai bine amendeaza pe cei saraci care au salar minim pe economie !

 4. Unu Răspunde

  Problema este la nivel mai înalt cum de altfel în toată tara degeaba credeți voi ca polițiștii din strada nu își fac treaba nu au curaj sa sancționeze astfel de cocalari deoarece sunt protejați oarecum de sefii mai mari ai politiei ex clar dovedit Taut

 5. Catalin Ciure Răspunde

  mai bine vati ocupa de alte lucruri care is mai importante, acest om a avut un bagaj voluminos si nu a stat zeci de minute cum Spune-ți voi ci a stat maxim un sfert de ora, deci mai abțineți-va de la comentarii si postări tâmpite si înflorate !

 6. Florin Răspunde

  Se vede cultura slaba aici la satu mare!vati obisnuit sa faceti tam tam din orece!daca a parcat asa inseamna ca nu avea loc de parcare sau avea ceva urgent de rezolvat acolo!…mai bine vati ocupa de probleme mai serioase!cei din conducere ar fi cazul sa faca cateva parcari noi supraetajate la cate masini sant!daca tot iau bani pentru taxe parcari si impozite!dar ce sa va spun ca nu sant bani pentru parcari:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.