Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

O sătmăreancă, martor la accidentul patronului Hexi Pharma. A ajuns prima la locul incidentului

satmareancaO femeie născută la Satu Mare, dar care acum este căsătorită și trăiește în București, dezminte în totalitate speculațiile apărute în presă în cazul morții patronului de la Hexi Pharma, Dan Condrea. Este vorba despre Gabriela Monica Pelin, care a postat recent două mesaje pe contul său de Facebook prin care spune că este prima care a ajuns la locul accidentului.

În prima postare, datată pe  23 mai, Gabriela Monica spune:

”Moartea lui Dan Condrea prea multe minciuni!! Eu am fost femeia sofer care a ajuns la nici 2-3 minute la fața locului, am coborât deoarece am văzut cum zburau bucăți din autoturism pe șosea și mașina derapase de pe șosea. Am sunat la 112 și am căutat supraviețuitori împreună cu biciglistul, dar când i-am arătat victima a spus că nu se poate apropia că i sa făcut rău. Am continuat să caut singură pe lângă autoturism si l-am descoperit sub fiarele contorsionate cu fata în jos, dar nu mai respira”.

În cea de a doua postare, datată pe 24 mai, sătmăreanca dezminte vehement speculații apărute în presă cum că victima nu ar fi Dan Condrea.

Alături de acest comentariu, Gabriela Monica a postat și câteva fotografii făcute chiar de ea de la locul accidentului. 

Si iar minciuni si ipoteze false la adresa lui Dan Condrea!!!! Sigur era el. L-am gasit greu in iarba mare si la cativa metri era portofelul plin de țărână si primul instinct a fost sa găsesc un act de identitate sa vad daca este din zona, dar am gasit doar permisul de conducere si am citit numele si CNP-ul văzând ca este aproape de varsta mea, m-am gandit sa nu aibe copii sau pe cineva in masina. Am cautat dar nu se vedea nimic nici printre fiare nici in iarba f mare. Asta ca sa inteleaga poporul ca nu aveau cum sa ajungă actele patronului Hexi Pharma la locul accidentului cum ca n ar fi fost el. Fata nu i-am văzut-o deoarece când l-am zarit sub fiare era cu fata îngropată in pământ lângă masina. În fond, nimeni nu are dreptul sa ia viata cuiva!! Ma oripileaza si acum la aceasta ora multele speculatii care se fac dar si minciunile spuse unei tari întregi. Acel om nu avea 150 la ora si l-am văzut cum a dispărut de pe carosabil! Era tot timpul in contact vizual in fata mea la 300-400 m. Ganditi-va ca am ajuns la 2 -3 min la locul cu pricina. Încă zburau piese pe carosabil si iesea fum din masina”.

Postările sătmărencei de pe contul său de Facebook fac, într-o oarecare măsură, lumină în cazul morții patronului Hexi Pharma. Ar putea fi martorul cheie în acest caz. 

2 comentarii

  1. Claudiu Pop Răspunde

    Cine stie cine a condus masina poate a pus pe un boschetar beat la volan anbracat in hainele lui astia sunt in stare de orce numa sa scape de probleme personale

  2. Un vot Răspunde

    3-400 metri in 2-3 minute cu masina nu prea se “pupa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.