Ultima actualizare: ieri, 20:44

Sport

Olimpia, victorie la scor la Reșița. Urcă pe locul doi în play-out

resita olimpiaCum era poate de așteptat, Olimpia s-a impus astăzi în meciul de la Reșița cu Metalul cu scorul de 3 – 0. În urma acestui rezultat, sătmărenii urcă până pe poziția a doua a clasamentului play-out-ului, loc neretrogradabil, cel puțin până la finalul meciului dintre Unirea Târlungeni și Șoimii Pâncota.

După o repriză albă, în care totuși sătmărenii au avut inițiativa, jucătorii Olimpiei reușesc să deschidă scorul prin Mărkuș, în minutul 55, care a executat imparabil o lovitură de pedeapsă.

După alte 20 de minute, sătmărenii își dublează avantajul pe tabela de marcaj. Celălalt vârf de atac al Olimpiei, Buhăescu, marchează și el.

În cele din urmă, în minutul 90+2, Olimpia face 3-0, grație golului marcat de Bîgiu, după un assist foarte bun a lui Buhăescu.

Astfel, sătmărenii se vor întoarce acasă cu 3 puncte de la Reșita după o evoluție entuziasmantă.

În urma acestui rezultat, Olimpia face 24 de puncte, și urcă pe locul doi în play-out, cel puțin până la finalul meciului dintre Unirea Târlungeni și Șoimii Pâncota, loc ce menține echipa sătmărean în cel de-al doilea eșalon al fotbalului românesc.

Olimpia: Şuta – D. Muntean, Tătaru, Onicaş, Brata, R. Rus, D. Lukacs, Kanalos, Ciul, Mărkuş, Buhăescu
Rezerve: Cherecheş – Ianc, Faur, Bura, Bîgiu, Heil, Fl. Mureşan
Antrenor: Mircea Bolba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.