Ultima actualizare: azi, 11:56
Locale

Patru bătăuși au fugit de la Urgențe chiar de sub nasul polițiștilor

politiaPatru tineri implicați într-un scandal la un bar din municipiul Satu Mare în noaptea de sâmbătă spre duminică, au reușit să fugă de la Urgențe chiar dacă erau însoțiți de polițiști.

Poliția Satu Mare a fost solicitată, în noaptea respectivă, să intervină în cazul unui scandal izbucnit la un bar din Satu Mare. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că în scandal erau implicați patru tineri, însă pentru a-i imobiliza polițiștii au folosit spray-uri lacrimogene.

În cele din urmă, cei patru bătăuși au fost duși la Urgențe pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

După ce au fost consulțați și au primit îngrijirile medicale de rigoare,cei patru au fugit fără avizul medicului și fără ca polițiștii să-i mai poată prinde. Înainte, însă, unul dintre ei a fost amendat cu 3.000 de lei. 

3 comentarii

  1. Garcea Răspunde

    E ok!O sa-si imparta amenda de 3000 de lei in mod egal asa ca nicio paguba !

  2. ardelean Răspunde

    Pai unde erau trupele speciale de mascati ce se plimbau in iarna prin centru, cu kalasnikoavele de gat, de speriau copii? sau cei de la antitero, ce defilau de 1 decembrie pe dubele masinilor, cu pusti de airsoft? erau in ziua lor libera? sau seful IPJ ii scoate doar la ocazii in care pot fi pozati de presa? si asa te miri ca nu prind criminalii, cand 4 terchea berchea, culmea unul si amendat deja, le dau cu tifla? sper ca de 1 decembrie ii avansati pe acesti politai viteji, si poate le si faceti publice numele….sa ii stie vecinii ce viteji si profesionisti sunt. eventual, la urmatoarea zi a militiei, cand va promovati dibacia, faceti o demonstratie de cum se poate fugi de sub escorta… .

  3. Kinga Răspunde

    De to kk-tul…sper sa-i prinda Politia locala, sa-i inapoieze celor ce i-au pierdut. Felicitari Politia satmareana….sper sa nu uitati sa cuprindeti asta si in bilantul pe anul asta :)). Penibililor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.