Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

Surpriza de dimineață de la Apaserv pentru sătmăreni. Cafea la robinet

apa murdara la robinetDupă ploaia de azi noapte, mai mulți sătmăreni au avut dimineață o surpriză din partea celor de la Apaserv. Nu au mai fost nevoiți să își gătească cafeaua de dimineața deoarece aceasta la fost furnizată direct la robinet de firma care distribuie apa în tot orașul.

Bineînțeles, nu a fost vorba de cafea, în adevăratul sens al cuvântului, ci a fost vorba despre apă deosebit de murdară, de culoarea cafelei, imposibil de băut și, foarte probabil, improprie consumului uman.

Apa murdară de la robinetul sătmărenilor a fost cauzată de o spărtură ale conductelor de alimentare cu apă pe strada Făgărașului în Micro 16, respectiv Aleea Tisa în Micro 14. Muncitorii Apaserv au muncit toată dimineața pentru a remedia defecțiunea. 

3 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Și nu e pentru prima oară….presupunem că nici ultima…probabil asta înseamnă modernizare din bani europeni și prețuri mărite !

  2. Horia Indre Răspunde

    Nici la ora aceasta apa nu e curata!

  3. stegerel Răspunde

    rusine conducerii Apaserv pentru mizeria pe care ne puneti sa o platim, pe care voi o numiti “apa potabila”. e inadmisibil ca dupa mai bine de 10 ore sa curga aceeasi mizerie de apa la robinete. daca aveti un minim de bun simt si coloana vertebrala, ar trebui sa va dati demisia in bloc toti incompetentii de la Apaserv care nu sunteti in stare sa gestionati aceste “incidente”. din cate imi aduc aminte, cel putin in zona centrala, anul asta, desi au trecut doar putin peste 4 luni din el, a mai fost o problema similara. asta dupa investitiile de zeci de milioane de euro in modernizarea retelei Apaserv. RUSINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.