Ultima actualizare: azi, 11:52
Locale

Un sătmărean, prins în flagrant în timp ce spărgea uşa unui magazin. Poliția a fost anunțată de un cetățean

hotUn bărbat de 46 de ani din Satu Mare a fost reţinut pentru 24 de ore pentru o tentativă de furt calificat. Bărbatul se afla sub restricţiile impuse de măsura controlului judiciar dispusă anterior împotriva lui.  

În noaptea de 4 spre 5 mai, în jurul orei 01:15, hoțul Albert B. de 46 ani din Satu Mare, a fost surprins în flagrant de către patrula de ordine şi siguranţă publică din cadrul poliţiei municipale, în timp ce spărgea geamul termopan de la uşa de acces într-un magazin situat pe strada Martirilor Deportaţi din Satu Mare, încercând să sustragă bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 lei.

De  menţionat că şi de această dată flagrantul a fost posibil datorită unui cetăţean, care nu a trecut pasiv pe lângă infracţiune şi a sunat în timp util la numărul de urgenţe 112.

În urma cercetărilor efectuate, faţă de bănuitul în cauză a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 ore, întrucât s-a constatat că încălcase restricţiile impuse de controlul judiciar dispus anterior împotriva sa pentru  alte fapte penale comise,  urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar. Cercetările continuă.

Un comentariu

  1. Bb Răspunde

    vrajeala!!:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.