Ultima actualizare: azi, 16:28
DRM
Locale

Volkswagen căutat în Ungaria, depistat la vama Petea

control vamalPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au indisponibilizat un autoturism Volkswagen Golf căutat de autorităţile din Ungaria.

În data de 2 mai, în jurul orei 8.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, Kalman P., în vârstă de 49 de ani, domiciliat pe raza judeţului Covasna, care conducea un autoturism Volkswagen Golf, înmatriculat în Ungaria.

Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că în bazele de date maşina figura ca fiind căutată pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Ungaria în luna august 2015.

Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de aproximativ 15.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Petea, până la finalizarea cercetărilor.

Sursa: STPF Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Sătmărenii i-au pus la muncă pe polițiști de Paște. Hoți prinși în flagrant și amenzi cu nemiluita

Sărbătorile Pascale din acest an au fost destul de agitate, iar sătmărenii le-au dat mult de furcă polițiștilor. Astfel, în...

Închide