Ultima actualizare: azi, 10:30
DRM
Locale

A vrut să iasă din țară cu o mașină radiată

vama_peteaPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat un sătmărean care a încercat să iasă din țară cu o mașină radiată din circulație.

Luni, 16 mai a.c., în jurul orei 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară Ștefan M., în vârstă de 49 de ani, din județul Satu Mare. Acesta conducea un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, conducătorul auto a prezentat și certificatul de înmatriculare al mașinii, iar din verificări polițiștii de frontieră au constatat că aceasta a fost radiată din circulație în martie a.c., iar în luna aprilie numărul de înmatriculare respectiv a fost atribuit unui alt autoturism.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație sau conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Traficant de droguri, arestat la Petea. Era urmărit general

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea -I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat un cetăţean român pe...

Închide