Ultima actualizare: azi, 11:29
Locale

Ziua Rezervistului Militar, la Satu Mare. Adrian Ştef propune amplasarea Statuii Eroului Necunoscut

ziua rezervistului (7)Ziua Rezervistului Militar a fost sărbătorită astăzi în municipiul Satu Mare, zeci de cadre în rezervă participând la festivitatea organizată în sala mare a Palatului Administrativ. În cadrul evenimentului au fost rostite alocuţiuni despre importanţa cadrelor militare în România, despre sacrificiile făcute de ei, fiind înmânate şi plachete liderilor din anumite domenii.

Printre invitaţi s-a numărat preşedintle Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, care le-a propus acestora să-i sprijine cu amplasarea statuii Eroului Necunoscut în centrul oraşului.

“Dacă până în acest moment v-am ajutat cât am putut din perspectiva unui președinte de Consiliu Județean, pe viitor îmi propun să vă ajut ca primar și doresc să fiți alături de mine în demersurile privind continuarea demersurilor pentru finanțarea amplasării statuii Eroului Necunoscut în centrul orașului Satu Mare, acordarea titlui de Cetățean de onoare al municipiului Satu Mare și găsirea unor soluții de ajutorare financiare a unor veterani de război aflați în dificultate și înființarea cimitirului militar Satu Mare. Ca și pensionari, vă propun înființarea unui club al pensionarilor la nivel de municipiu și chiar la nivel de cartiere (jocuri și loc de primire a artiștilor, a scriitorilor, a sportivilor din Satu Mare, loc de sărbătorire a onomasticilor și a aniversărilor), centre de turism pentru pensionari cu facilității pentru excursii în județ, în țară și chiar în afară, implicarea pensionarilor în specialitățile din care au făcut parte pentru a beneficia de experiența lor – orientare profesională a copiilor, organizarea de programe cu copiii – pentru a-i face să se simtă utili și reglementarea definitivă a transportului în comun privind plata tichetului”, a declarat Adrian Ştef.

ziua rezervistului (11)

7 comentarii

 1. andrei Răspunde

  Toarna, toarna-le in troaca si promite-le vrute si nevrute ca doara din banii nostri dai, nu dintr-ai tai!

 2. NU-E-OK Răspunde

  Stef a mai propus multe, pe Tudor Vladimirescu apartamente pentru medici, merita vazut…cap pod decebal steag de 100 de metri, la fel…si acuma iarasi ceva nou, sper ca dispare din viata politica impreuna cu propuneri si promisiuni…

 3. pensie de militar Răspunde

  Adunatura de comunisti care au pensii cat salarul nostru pe 5 luni si ce au facut …nimic s-au indestulat si se indestuleaza din bugetul de stat scursori ce stau si beau ca pe vremuri la popota. Halal marian precup rentea da unde ii coica ca si el in rezerva si ia si de acolo bani. Cacati cu ochi

 4. gogu Răspunde

  EROII astia vor locuri in Cimitirul eroilor pentru mari fapte de vitejie, respectiv plimbatul hartiilor intre birouri .

 5. Intrebare Răspunde

  Coica are pensie de militar???

  • April Răspunde

   DA, A 2-A CASA I-A FOST CONSTRUITA DE MILITARI.
   CERCETATI !

   • Intrebare Răspunde

    Pensie speciala pentru coica pentru minciuni, ala, care a dat cu ciocanul 40 de ani, ce primeste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.