Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

Accident în Cămărzana. Un tânăr fără permis a rupt un stâlp din fața Primăriei

accident indicatorAccident în Cămărzana. Polițiștii Secției Rurale Gherța Mică au fost solicitați prin apel la SNUAU 112, să intervină, azi noapte, la ora 03,45  la un eveniment rutier produs în localitatea Cămărzana.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 22 de ani, D.B. din localitate, a condus un autoturism  Seat în localitatea Cămărzana, iar în dreptul imobilului clădirii aparținând Primăriei, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului și ruperea stâlpului de electricitate.

Efectuând verificări asupra conducătorului auto, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere  pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, urmând ca tânărul conducător auto să fie cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu  posedă permis de conducere și distrugere din culpă.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Bătaie la Carei. Alcoolul și discuțiile în contradictoriu…

Bătaie la Carei. Patrula mixtă de ordine și siguranță publică a Poliției Municipiului Carei, formată dintr-un polițist și un jandarm,...

Închide