Ultima actualizare: ieri, 21:19
Locale

Accident la Satu Mare. Un motociclist s-a izbit de o dubă (FOTO)

accidentUn accident ce se putea solda cu urmări grave s-a produs astăzi, în jurul orei 19.30, pe strada CA Rosetti din municipiul Satu Mare.

Un motociclist care venea dinspre bulevardul Cloșca înspre trecerea de cale ferată s-a izbit de o autofurgonetă a cărui șofer a încercat să vireze la stânga pe o stradă lăturalnică.

Din fericire, motociclistul nu a avut viteză foarte mare, astfel că accidentul nu s-a soldat cu victime umane ci doar cu pagube materiale.

Cum cei doi implicați în trafic nu s-au înțeles, fiecare dând vine pe celălalt, a fost chemată, în primă fază, Poliția Locală, care ulterior a alertat și Poliția municipiului Satu Mare.

Polițiștii ajunși la fața locului au demarat o anchetă pentru a elucida cauzele producerii accidentului și cine se face vinovat de acesta.

7 comentarii

 1. ardelean Răspunde

  Cred ca motocislistu va fi renegat de comunitate…ce boulean sa fii sa nu circuli cu viteza foarte mare prin oras, sa se auda puscaturile esapamentului si scrasnetele caucuicurilor pe asfalt? Ce daca soferul a semnalizat regulamentar? Prioritar era pentru el sa acorde respectul cuvenit motociclistului, ca doar de aceea se fac marsuri de constientizare in fiecare an, sa stea soferii de maisni la locul lor pana trece vara.

  • Ciudatu' Răspunde

   Mare cretin, frustrate te-a facut ma-ta! Probabil nici cu bicicleta nu stii sa mergi si de aia ai pica pe motociclisti! Sa nici nu incerci, ca nu te tine, ala e un hobby pentru cei care au los cohones! Nu e cazul tau, mai rama!

   • Andreutza Răspunde

    motociclistii se mai numesc si viitori donatori de organe… de ce oare??? se pare ca si ciudatu e de-a lor :)))

   • ardelean Răspunde

    Esti ciudat rau…chiar prost as putea spune.

   • ardelean Răspunde

    Ce cohones ti-or fi trebuind oare, sa intrii ca boul in duba omului? Tu iti dai seama ca, din cauza cohones-ului local pe doua roti, omul acela nu si-a putut termina treaba la serviciu, ca pierdea vremea dand declaratii? In primul rand ai nevoie de minte, si pentru a-ti cunoaste limitele, si pentru a-ti utiliza la ceva cohones-urile,

 2. Unu' Răspunde

  Măi copii, aveți grijă de motocicliști!
  Niciodată nu știi când ai nevoie de-un organ …

 3. Lowrider Răspunde

  Stimati colegi si participanti la trafic, sunt mirat de abordarea voastra, sunteti subiectivi, “daca e motociclist atuci cu siguranta e vinovat” “asa fac intodeauna donatorii de organe”, ei bine nu aveti dreptate, conform codului rutier
  “Conducatorul auto care executa o manevra de schimbare a directiei de mers spre dreapta sau spre stânga este obligat sa semnalizeze din timp si SA SE ASIGURE ca o poate face fara sa perturbe circulatia sau sa puna în pericol siguranta celorlalti participanti la trafic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.