Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Accident soldat cu rănirea gravă a unui copil de un an. Era în remorca unui motocultor

accident halmeuUn grav accident de circulație soldat cu rănirea gravă a doi minori, din care un copil de un an, a avut loc ieri după-amiază între Halmeu și Turulung.

Astfel, în jurul orei 16:55, pe DN 1 C,  între localităţile Halmeu şi Turulung,  județul Satu Mare, I.F. de 69 ani, din Halmeu, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie, conducând un utilaj agricol (motocultor) care tracta o remorcă, pe fondul neacordării de prioritate la efectuarea unui viraj la stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un conducător auto  de 36 ani, tot din  Halmeu.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului motocultorului dar și a doi  minori  de 13, respectiv  1 an,  pasageri în remorca motocultorului.

Ambii conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.