Ultima actualizare: ieri, 21:43
Locale

Adelin Ghiarfaș vrea o dezbatere televizată cu toți candidații la Primărie

adelin ghiarfas2Candidatul PNȚCD la Primăria Satu Mare, Adelin Ghiarfaș a fost primul care a lansat această invitație în mediul online. Adelin Ghiarfaș a fost de asemenea primul și singurul candidat care a propus tuturor partidelor politice ”Pactul pentru Satu Mare” în vederea creării premiselor necesare unei reale reconstrucții a orașului.

Participarea la o dezbatere televizată a tuturor candidaților a fost ideea sa, în consecință invitația deputatului Ovidiu Silaghi la o dezbatere televizată este binevenită. Reproducem mesajul lui Adelin Ghiarfaș lansat în mediul online în urmă cu câteva zile.

Consider că este timpul să ne reîntoarcem la valori! Consider că este timpul să devenim Profesioniști, Integri, Solidari pentru Satu Mare! Consider că un rol definitoriu în renașterea noastră, în promovarea valorilor, a unui curent de opinie îl are mass media! O dezbatere televizată în această ultimă săptămână cu participarea tuturor candidaților la Primăria Satu Mare este vitală! Doar așa o mentalitate inoculată în subconștientul colectiv de genul ”ce alegem între două rele ?” va fi desființată! Ma întreb ce campanie electorala este asta în care nu exista egalitate de șanse? Este momentul ca dezbaterile televizate să aducă în fața sătmărenilor toți candidații. Este momentul să devenim cu toții profesioniști și liberi pentru binele nostru COLECTIV”, arăta Adelin Ghiarfaș cu două zile înainte de propunerea făcută de Ovidiu Silaghi.

Candidatul PNȚCD este pregătit și dorește să participe la o astfel de dezbatere televizată.

”Din păcate, propunerea mea nu a fost luată în seamă de către contracandidații mei. Eu, în schimb, accept propunerea făcută de deputatul Ovidiu Silaghi și sunt pregătit să participat la o astfel de dezbatere televizată alături de toți candidații la Primăria Satu Mare. Consider că sătmărenii trebuie să asiste la o dezbatere televizată cu toți candidații, să le cunoască platformele, ideile și, cel mai important, să-și facă o idee cui trebuie să-și dea votul. Pentru mine o astfel de dezbatere electorală televizată este o provocare, o accept fiindcă nu am nimic de ascuns sau de pierdut, miza mea este o reîntoarcere la valori o reconstrucție reală pentru Satu Mare și nu sloganuri și promisiuni și știu ce trebuie să fac în acest sens. Îi aștept și pe ceilalți contracandidați să dea curs acestei provocări”, mai spune Adelin Ghiarfaș.

4 comentarii

 1. Aventurile lui Habar-N-am Răspunde

  cum a aparut asa va disparea, anonim. Sic transit gloria mundi!

 2. satmarean Răspunde

  Cum și-a finanțat Adi Ștef campania electorală din 2012: Cu bani de la morți!!!
  ”Arunc cu banii ca să moară toți dușmanii!” a fost sloganul președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, în campania electoral din 2012.
  Fondurile de care a dispus, fără număr, au fost puse atunci pe seama situației financiare foarte bune a firmelor Folda, ori a magazinelor deținute de Ovidiu Silaghi. După 4 ani adevărul iese la iveală. Adrian Ștef a vândut funcțiile din administrația public locală, cu banii înainte. Astfel, oricine a avut asiprații la vreo funcție a fost obligat de Ștef și Silaghi să scoată banii. Nimeni nu a fost execeptat de la taxă, nici măcar cei mai apropiați, Marcela Papici, Cristian Zaha sau Mariana Roman. Cristi Zaha, numit apoi șef de cabinet, iar ulterior pe diverse funcții de șef la Apaserv, a fost prins de Ștef într-un moment foarte prost. Firma lui Cristi, SC OPUS CONSTRUCT SRL, tocmai dăduse faliment și avea datorii de sute de mii de euro către Banca Transilvania, CODREA VICTOR INTREPRINDERE INDIVIDUALĂ ( FOSTĂ A.F. CODREA VICTOR ) DRĂGUŞENI, PRIMĂRIA COMUNEI DUDEŞTII NOI ŞI COMUNA DUDEŞTII NOI, BURZ & CUC, C.I.CADAR IOAN, PRIMĂRIA Satu Mare, I.T.M. SATU MARE, S.C. PROSPER COMPANY S.R.L. SATU MARE, QUADRAL S.R.L. SATU MARE, S.C. TOMIS S.R.L. BOTIZ, D.G.F.P. SATU MARE, S.C. TARR CONST S.R.L., S.C. AUXILIAR SERVICE S.R.L. SATU MARE, S.C. SAMCIF S.A. SATU MARE, HOLCIM (ROMANIA ) S.A. BUCUREŞTI, S.C. DANMAR PRO PARTENERS S.R.L. BUCUREŞTI, NICHITA IOAN, S.C. MATROS 2000 S.R.L. ORADEA, SC. SAMCIF SA, LEBADA SRL, ORAŞUL CIACOVA, S.C. EUROCAR S.R.L., S.C. MOTORACTIVE IFN S.A., ultimele două sunt firmele lui Radu Bud, fostul protector a lui Cristi Zaha. În 2012, Cristi Zaha era angajat al ADP Satu Mare, Cimitirul de pe str. Amațului. Ce a făcut Cristi Zaha pentru a-și cumpăra de la Ștef postul de director de cabinet? A băgat mâna în caseria cimitirului și a luat 57.795 lei. Banii sătmărenilor care au plătit pentru mormintele din cimitirul de pe str. Amațului. Banii au ajuns la Adrian Ștef, care și-a plătit o parte din campania electorală. Cristi Zaha și-a cumpărat și postul și protecția. Bunul său prieten Cristi Bozai, șeful ADP Satu Mare, nu l-a denunțat la Parchet pentru delapidare, așa cum era obligat să o facă, ci i-a permis lui Cristi Zaha să ramburseze banii în rate. E cumva BANCĂ Cimitirul de pe str. Amațului ? Să știm și noi Adrian Ștef, Cristi Zaha și Cristi Bozai!!!!

  • mama Răspunde

   ,,Sătmărean,, am auzit că ai delapidat impreună cu un așa zis medic primar ȘI 200.000 de euro din banii SĂTMĂRENILOR.

 3. Dorina Răspunde

  Cine este papagalul ăsta? Adelin care-si înșală nevasta cu angajatele de la birou?! Fii serios mai omule si vezi-ti de treaba ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.