Ultima actualizare: azi, 16:32
Locale

Atenție la firmele de curierat. Server de mii de euro, distrus (FOTO)

server firma curieratAtenție mare la cum vă alegeți firma de curierat. Reprezentanții Claus Web au avut surpriza să primească un server, care costă mii de euro, gata distrus. Deocamdată nu se ştie cum s-a întâmplat totul, însă serverul respectiv a ajuns la destinatar bine îndoit şi nu mai poate fi folosit. Echipamentul a fost trimis din Bucureşti şi a ajuns în câteva zile la Satu Mare. Cutia a fost găurită, cel mai probabil de un motostivuitor, care a îndoit şi serverul respectiv.

“Atenţie oameni buni, ce poate face un “Dorel”, cu un colet, care conţinea un echipament de mii de euro !!!”, a scris în postarea de pe facebook, proprietarul societăţii.

Fotografia poate fi văzută pe contul de facebook Claus Web

4 comentarii

 1. Gabi Răspunde

  Fan Courier putea fi firma sau TNT. Niște țărani aroganți care fac totul în scârbă pentru ca atât îi duce capul. Sper să răspundă pentru asta.

 2. just my 2 cents Răspunde

  Si patronul de la Claus Web e putin idiot.
  Cand stii ca ai de transportat un produs de mii de euro ii faci ASIGURARE full si nu te zgarcesti la transport. Macar asa stii ca esti acoperit si firma de curierat sa se descurce in caz de daune. Dar…patesti.

 3. Pop Ioan Răspunde

  Si eu am patit la fel cu firma care te deserveste ori unde , cu placere.Arunca trimiterile ca niste decreierati.In cazul meu paguba a fost mai mica.Cind am scos telefonul sa-i filmez in “actiune”,am fost scos cu forta din incapere.Mi-au spus ca ma despagubesc cu pretul cutiei de carton in care era ambalata trimiterea,deoarece aparatul nu prezenta urme de distrugere.Partea optica era praf.Au spus ca ei nu au de unde sa stie,ca aparatul nu a fost trimis defect,deoarece nu a fost testat si ambalat in fata curierului si vreau sa scot bani de la ei.In rest NO COMMENT….ori unde,cu placere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Accident ce se putea solda cu victime omenești. O rabă a rupt un stâlp și s-a oprit în curtea unui bătrân (FOTO)

Un accident mai puțin obișnuit, ce se putea solda chiar cu victime, s-a produs astăzi după-amiază în localitatea Cărășeu când...

Închide