Ultima actualizare: azi, 18:51

Sport

Blat la meciul România – Albania? Mediul virtual este plin cu astfel de supoziții

romania albaniaDupă partida România – Albania, pierdută rușinos de tricolori cu 1 – 0, în mediul on-line din România au apărut tot mai multe presupuneri despre acest meci cum că ar fi fost blat.

Radu Morarru, pe blogul său nasul.tv, dezvăluie:

 ”Inainte de meciul cu Albania am primit o informatie de la o sursa din Franta. Nu am vrut sa dau stirea fiindca am refuzat sa cred o asemenea grozavie! Am aflat ca staff-ul Nationalei a anulat rezervarile la hotel, care erau valabile pina in 25 iunie si a cerut jumatate din bani inapoi. In plus, am aflat ca Nationala a comandat un Charter imediat dupa meci, cu o zi inainte de meciul cu Albania!!! Incredibil! Daca bateam Albania eram sigur calificati dar staff-ul Nationalei a „anticipat” ca vom pierde acest meci! Cota la pariuri a fost de 4.05 pentru victoria Albaniei! Adica pariai 1 milion, cistigai 4! Ori a fost blat ori staff-ul Nationalei a stiut dinainte ca nu sintem in stare sa batem nici macar Albania ! Clarviziune sau Prostitutie? Rog DNA sa puna niste intrebari! Sa verifice DNA daca informatiile despre staff-ul Nationalei sint adevarate! Se pare ca demoralizarea echipei nationale a fost „pregatita”!

Suspiciuni de blat are și fostul mare fotbalist român Dănuț Lupu.

”Mi-a spus cineva că partida a fost blat. Dar refuz să cred aşa ceva, nu vreau să mă gîndesc la astfel de lucruri. Repet, aşa mi-a spus cineva. Că a fost blat pentru pariuri. Nu ştiu ce să mai spun. Altele cred că au fost problemele. Ideea este că nu ştim să jucăm fotbal. Asta este cel mai dureros”, a spus Dănuţ Lupu pentru fanatik.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.