Ultima actualizare: azi, 21:24
Locale

Buldo-excavator furat din Italia, descoperit în județul Satu Mare

buldoescavatorPolițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit un utilaj în valoare de peste 90.000 lei care era căutat de autoritățile italiene pentru confiscare.

Miercuri, 29 iunie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul STPF Satu Mare au organizat o acțiune pe linia combaterii traficului cu autovehicule furate.

Polițiștii de frontieră au observat, în curtea unui imobil de pe raza județului Satu Mare, un buldo-excavator marca JCB, care în urma verificărilor s-a dovedit a fi  căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Italia. Utilajul aparținea cetăţeanului român V. D., domiciliat pe raza județului Satu Mare.

Buldo-excavatorul, în valoare de peste 90.000 lei (aproximativ 20.000 euro), a rămas în custodia lui V. D., până la finalizarea cercetărilor.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Kereskenyi: ”Nu vor fi schimbări de dragul de a schimba”. Ce alte priorități are primarul

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat astăzi, după ședința Consiliului Local, că la Apaserv și Transurban nu vor...

Închide