Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

UPDATE A intrat cu BMW-ul într-un cap de pod, din cauza vitezei. Șoferul este grav rănit

accident bmwPolițiștii rutieri tășnădeni au fost solicitați să intervină la un eveniment produs pe strada Înfrățirii din orașul Tășnad, sâmbătă în jurul orelor 20:32.

Din primele cercetări la fața locului polițiștii au stabilit faptul că T.Cristian, de 33 ani, din Tășnad, conducând autoturismul marca BMW, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit carosabilul în partea stânga a direcției de deplasare și a intrat într-un cap de pod.

 În urma extinderii verificărilor,  polițiștii au constatat faptul că T. Cristian  avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

 În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, căruia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

 S-a întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumuri publice  a unui vehicul de către o persoană a cărei exercitare a acestui drept i-a fost suspendat.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.