Ultima actualizare: azi, 11:11
Locale

Cerul s-a rupt peste Sătmar. Ploaie torențială la Satu Mare (FOTO)

furtuna satu mare1După ce înainte de amiază au fost înregistrate temperaturi de peste 30 de grade, în această seară asupra municipiului Satu Mare s-a abătut o furtună cu vânt, ploaie şi, pe alocuri, chiar gheaţă.

Cerul s-a rupt la propriu în jurul orei 19.00. În prealabil, cerul s-a înorat atât de puternic încât s-a întunecat bine de tot. Norii au fost însoţiţi de vânt, tunete şi fulgere.

În jurul orei 19.00 au început să cadă cantităţi însemnate de apă. În scurt timp, pe străzi s-au format din loc în loc băltoace. La un moment dat, prin cartierele Micro 17 şi Soarelui a început să cadă gheaţă, însă nici cantitatea de grindină şi boabele de gheaţă căzute nu au fost mari.

Cerul înnorat se păstrează şi la această oră, iar din când în când mai vine câte un ropot de ploaie precedat de vânt, tunete şi fulgere.

Județul Satu Mare se află sub cod galben de vreme rea și nu este exclus ca până mâine dimineață să nu mai avem parte de ploi și vijelii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UDMR și PNL au făcut alianță la Satu Mare. Pataki Csaba va fi președintele Consiliului Județean

Conducerile organizațiilor județene Satu Mare ale UDMR și PNL au decis susținerea reciprocă a proiectelor administrative în Consiliul Județean, Consiliul...

Închide