Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Consiliul Local a votat noii membri din conducerile Olimpiei și CSM. Fogel a revenit

Consiliul Local Satu MareConsiliul Local Satu Mare și-a desemnat astăzi, în cadrul unei ședințe extraordinare, membrii și reprezentanții săi în consiliile directoare ale instituțiilor subordonate, dar și la Clubul Sportiv Municipal (CSM) și Olimpia.

Astfel, la CSM Satu Mare, noii membri în Consiliul Director, care au fost desemnați, prin vot, sunt Magyar Lorand, Gati Istvan, Romeo Pop, Silviu Sumlaș și Robert Pugner. Președinte interimar la acest club a fost desemnat, ca interimar, pe o perioadă de șase luni, Vasile Fogel.

La Olimpia, din partea Consiliului Local Satu Mare au fost desemnați Magyar Lorand, Catrinel Raț și Ciprian Bretan, care vine din rândurile suporterilor Olimpiei. De asemenea, Novak Levente a fost desemnat să reprezinte Municipiul Satu Mare în Adunarea Generală a „Asociaţiei Sportive Fotbal Club Olimpia 2010″.

”Am dorit să fie o transparență mai mare la nivelul acestor două cluburi, drept pentru care am făcut aceste propuneri și vă mulțumesc că ați acceptat această propunere, ca să fie inclusiv reprezentantul suporterilor, a Galeriei Olimpiei Satu Mare, membru în Comitetul Director al clubului. Dorim o transparență pentru că este vorba de bani publici și, tot așa, și la CSM, și la Olimpia, participă oameni de sport, iubitori ai sportului, și cred, și sper din tot sufletul, că vom avea performanțe la nivelul acestor două instituții”, a precizat, în cadrul ședinței, primarul Kereskenyi Gabor.

Dacă în cazul CSM-ului lucrurile sunt clare, în cazul Olimpiei, mai este nevoie ca aleşii judeţeni din Consiliul Județean să-și desemneze reprezentanții în Consiliul Director și abia apoi va putea fi desemnat un nou președinte la club.

Chiar dacă nimeni nu a spus nimic, cele mai mari șanse să ocupe funcția de președinte al Olimpiei le are Catrinel Raț.

”Puține cluburi din România se pot lăuda cu această vârstă ca Olimpia, adică o sută de ani, care va fi împlinită peste 5 ani. Eu am participat la împlinirea a 75 de ani, dacă bunul Dumnezeu mă ajută, aș vrea să fiu și la împlinirea a 100 de ani unul dintre organizatorii  acestui eveniment, pentru că un centenar este ceva deosebit. Îmi doresc să ajungem să facem și performanță. Nu este tot una să sărbătorești împlinirea a o sută de ani în Liga a III-a, în Liga a II-a sau în Liga I. Cu o strategie cu bătaie lungă pe următorii cinci ani cred că s-ar putea realiza, cu sprijinul Consiliului Local, al Consiliului Județean, cu sponsori, ca în 2021 Olimpia să fie în Liga I”, a spus Catrinel Raț la finalul ședinței.

De remarcat este și faptul că în cadrul ședinței de astăzi a depus jurământul și consilierul PSD, Silviu Sumlaș. Dorel Coica nu a depus încă acest jurământ deoarece nu a fost prezent nici la această ședință. 

12 comentarii

 1. presedinte Răspunde

  Cu Catrinel Rat in 2021 Olimpia va fi in liga a 4-a sau desfintata. Si lasati vrajeala cu centenaru cand actuala Olimpie e constituita de vreo 5-6 ani si mai detine nimic din trecut.

  • Fan Oli Răspunde

   Catrinel Rat a fost ultimul conducator de club care a promovat Olimpia in “A”.

   De la anul, Oli va purta sigla veche, cea pe care va scrie 1921. Intr-adevar, pe “hartie”, nu are palmaresul vechii echipe si nici nu se poate recupera, fiindca o data ce un club a fost desfiintat, nu mai are cum sa aiba loc continuitate sportiva. Prin urmare, nu se poate face nimic pentru recuperarea palmaresului.

   Chiar si asa, clubul are aceiasi suporteri, iar clubul e al orasului. Daca vom avea un joc mai bun in acest sezon si nu ne vom bate la coada clasamentului, sunt convins ca vor reveni si ceilalti fani la stadion.

   Numai cei rau intentionati pot vorbi de rau despre Olimpia si despre ultimul conducator de club care i-a dus pe galben-albastri in “A”.

 2. Marius Răspunde

  Are si Florisal omul lor in Consiuliu Local, adica avocatul Sumlas. Amic de calatorii si cu Fusle afaceristul imobiliar.

 3. Unu' Răspunde

  CUIE MOICA!!!

  • MOICA Răspunde

   Aşa aş vrea să-ţi văd mecla,să văd cum arată unul cu lozincă de doi bani,vulgară si infantilă.N-am iubit personajul dar deja eşti exasperant.Hai,promite că nu mai faci!

 4. Vasilica Răspunde

  Catrinel nu faceti gresala sai dati OLIMPIA PE MINA iarasi o vine prin bihar nici nu ar trebuie sa se aroprie de stadion

 5. Ultras Răspunde

  handicapatul de babut a furat 4 ani si abia apoi ati inceput sa vedeti. la asta stiti voi sigur.

  • sami Răspunde

   Daca zici ca Babut a furat demonstreaza. Altfel esti o zdreanta, un gunoi, un rahat cu ochi care mai si vorbeste

 6. oli Răspunde

  Domnu primar! Cand aruncati in apa pe prietenul dumneavoastra Simon Levente? ( fost primar de Porumbesti)

 7. george Răspunde

  am fost sigur ca babutz( iti dau capra sa mi-o …. ), se va intoarce la vandut covoare si presuri , meseria lui de baza , desi am vz pe net un osan care intra tare pe felia lui de piata .

 8. Ion Răspunde

  Primaria baga cel putin o jumatate de milion de euro anual in clubul de fotbal Olimpia, bani care in marea lor majoritate merg la echipa de seniori.
  Domnule primar, va rog sa cereti parerea cetatenilor din Satu Mare si sa vedeti cati sunt de acord ca municipiul sa finanteze Olimpia. Si va rog sa tineti cont de aceasta parere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.