Ultima actualizare: ieri, 20:38
Locale

Dorel Coica: Am votat pentru continuitate. Este normal să continuăm!

vot dorel coica (20)Primarul Dorel Coica a votat la ora 10:30 la secţia amenajată în incinta sediului Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Edilul s-a prezentat alături de soţia sa, fiica, ginerele, dar şi de nepoţelul lui, care l-a şi ajutat să introducă voturile în urne.

Am închis foarte multe proiecte, sau mai bine zis le-am dus la capăt. Am deschis alte proiecte şi vom deschide multe proiecte. Este un an decisiv pentru viitorul municipiului Satu Mare. S-au deschis axele de finanţare şi nu avem voie să pierdem nici măcar un leu. Suntem pregătiţi, avem o echipă competentă. Astăzi am votat pentru continuitate. Este normal să continuăm ce am început şi doresc ca în anul 2020 să arate oraşul Satu Mare aşa cum ni-l dorim noi sătmărenii”, a declarat Dorel Coica.

El şi-ar dori o prezenţă bună la vot, de aceasta depinzând practic viitorul primar.

Mi-aş dori să fie  prezenţă bună. Dacă prezenţa nu este în jur de 55-60%, contracandidatul meu are şanse reale să câştige Primăria. Dacă avem o prezenţă peste 55-58% atunci lupta este foarte strânsă“, a mai spus primarul.

2 comentarii

  1. Cocolino Răspunde

    Adica … s-a votat singur !!! Inca nu a aflat ca incompetenta si hotia ne costa prea scump ca sa mai dormim.

    • Alin Răspunde

      Felicitari domnul Primar! Sa va bazati pe voturile noastre! Noi va iubim! Iar rautaciosilor sa li se intoarca inzecit pe ei si familiile lor toate vorbele, faptele si gandurile rele! Domnul Primar Continuam Impreuna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.