Ultima actualizare: ieri, 21:38
Locale

Eminescu, omagiat la Satu Mare

depunere coroane Mihai Eminescu (25)Miercuri 15 iunie 2016, se împlinesc 127 de ani de la moartea  marelui  poet  național Mihai Eminescu. La ora 10:00 acesta va fi comemorat la bustul din fața Colegiului Național ,,Mihai Eminescu” din Satu Mare.  Vor avea loc depuneri de jerbe iar catedrele de limba română și muzică a Colegiului vor prezenta un moment poetic și muzical.

La ora 11:00 la Monumentul Limbii Române din curtea Muzeului de Arte Satu Mare, membrii Cenaclului ,,Cronograf” și ,,Alfazet”, vor aduce un omagiu liric dar și muzical creației eminesciene. Vor citi din  poezia  eminesciană dar și din creațiile proprii: prof. Ileana Bonta, prof. Cornelia Bălan Pop, Ana Cicio, Gheorghe Kormoș, Robert Laszlo, Felician Pop, Florin Leșcău etc. Momentul muzical va fi susținut de elevele Liceului de Arte ,, Aurel Popp”, Rusu Thais clasa a VI-a vioară și Latiș Diana cls. a V- a -chitară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Drumul Satu Mare – Cluj, inundat din cauza ploilor abundente. Atenționare din partea șoferilor sătmăreni (FOTO& VIDEO)

Drumul Satu Mare  - Cluj Napoca este aproape blocat din cauza inundațiilor. În urma precipitațiilor abundente căzute ieri noapte și...

Închide