Ultima actualizare: azi, 13:06

Sport

Este oficial: Olimpia s-a salvat. Continuă și sezonul viitor în Liga a II-a

olimpia - pancota1Olimpia Satu Mare a câștigat fără să joace barajul pentru menținerea în Liga a II. Echipa sătmăreană trebuia să joace, tur-retur, un meci de baraj cu Gloria Buzău. Cei de la echipa adversă au afirmat, zilele trecute, că nu se vor prezenta la meciul de la Satu Mare, care trebuia să aibă loc astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul Olimpia.

Astăzi, însă, pe adresa clubului sătmărean a sosit o adresă din partea Federației Române de Fotbal (FRF) prin care se anunță că niciunul dintre meciurile de baraj nu se mai dispută.

”Vă facem cunoscut că urmare a adresei nr. 341/07.06.2016 transmisă de FC Gloria Buzău prin Eva Cont IPURL Buzău, în calitate de lichidator judiciar al debitorului FC Gloria Buzău, prin care se anunță că echipa de fotbal a clubului nu se va prezenta la cele două jocuri de baraj pentru menținerea/retrogradarea în Liga a 2-a, jocul dintre CS FC Olimpia 2010 Satu Mare – FC Gloria Buzău din data de 07.06.2016, ora 18.00, nu se mai dispută”, se arată în documentul FRF semnat de șeful Direcției de Competiții, Aurel Ionescu. 

În aceste condiții, Olimpia Satu Mare va fi considerată câștigătoarea acestui baraj și va continua și sezonul viitor în Liga a II-a. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.