Ultima actualizare: ieri, 22:59
Locale

Expo Fabricat în Satu Mare – 2016, o reușită. Câti vizitatori i-au trecut pragul

conferinta expo fabricat in smCea de a șasea ediție a Expo Fabricat în Satu Mare a fost o reușită, potrivit organizatorilor, care au arătat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că peste 1.500 de sătmăreni au trecut pragul expoziției pe parcursul celor două zile cât a durat aceasta.

Președintele Asociaţiei Economice Româno Germane pentru regiunea de nord vest, Iuliu Cadar, a dorit să mulțumească tuturor pentru reușita ediției din acest an a Expo Fabricat în Satu Mare

”La ediția din acest an am avut 57 de firme participante, pe o suprafață expozițională de 577 metri pătrați. De-a lungul celor două zile mai mult de 1.500 de vizitatori au trecut pragul acestei expoziții. Multumim tuturor expozanților, mulțumim tuturor sătmărenilor care au participat la expoziție și mulțumim sponsorilor, fără aportul cărora această expoziție nu s-ar fi putut organiza”, a spus Iuliu Cadar.

Despre reușita Expo Fabricat în Satu Mare a mai vorbit la superlativ și președintele Camerei Meșteșugarilor, Iosif Holczli.

”Din partea Camerei Meșteșugarilor, la expoziție au participat 18 expozanți. Firmele care au participat au fost chiar entuziasmate de faptul că au putut participa la o astfel de expoziție. Sunt firme foarte frumoase, care doresc să fie în continuare alături de noi și vor să fie promovate. Eu m-am bucurat foarte mult că am avut ocazia să discutăm cu oficialitățile și să vedem ce e de făcut pe mai departe. Consider că această expoziție și-a atins scopul”, a precizat Iosif Holczi.

Membrii ai comitetului de organizare, Sorina Tulan și Darian Ienășoiu s-au declarat mulțumiți de ediția din acest an a expoziției și au spus câteva cuvinte despre prezentarea de modă, respectiv de concursul organizat pentru tineri de SamStudia.

Mai mult decât atât, Expo Fabricat în Satu Mare. care s-a desfășurat vineri și sâmbătă la Complexul Interex, a avut și câteva noutăți printre care și o firmă sătmăreană care produce statuete tridimensionale. 

Un comentariu

  1. Joker7 Răspunde

    Hai să fim serioși, organizarea a fost o rușine absolută… Înăuntrul expoziției te simțeai ca în saună, fără climatizare în condițiile caniculei de afară, iar la nivel de vizitatori aș aștepta măcar 5 din cele 57 de firme participante care să se declare mulțumite de numărul de vizitatori.

    Nu cred că cei care au încasat banii pe închirierea spațiilor de expoziției ar trebui să își declare mulțumirea față de organizare, ci cei care au plătit să fie prezenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.