Ultima actualizare: azi, 11:12
Locale

Kereskenyi a depus jurământul. Prima declarație în calitate de primar (FOTO& VIDEO)

juramant kereskenyi gabor primar (7)Primarul ales al municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a depus astăzi jurământul în cadrul ședinței de constituire a Consiliului Local, astfel că de acum înainte, timp de patru ani este, oficial, primar.

Noul primar al municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a declarat că va fi primarul tuturor, nu al maghiarilor sau al românilor, că trebuie recuperați cei patru ani care s-au pierdut în mandatul anterior și că își dorește să redea Sătmarului demnitatea. 

“Nu voi fi primarul maghiarilor şi nu voi fi nici primarul românilor, voi fi primarul sătmărenilor, voi fi primarul acelor oameni care cred cu tărie că lucrurile se pot face mai bine pentru acest oraş, acelor sătmăreni care cred cu tărie că acest oraş poate să fie un oraş dezvoltat din nord vestul Transilvaniei. Doresc, şi sper că sunteţi în asentimentul meu, un oraş unde se întorc tinerii, un oraş cu locuri de muncă bine plătite şi un oraş unde şi vârstnicii beneficiază de respectul cuvenit. Alegerile au trecut, de azi şi oficial începem munca. Trebuie să lăsăm la o parte politica şi trebuie să muncim pentru scopuri comune, pentru binele oraşului nostru. Numai atunci vom avea rezultate, dacă cooperăm. Un singur interes trebuie să existe, şi anume dezvoltarea municipiului Satu Mare, trebuie să recuperăm patru ani pierduţi şi trebuie să redăm respectul pentru municipiul Satu Mare şi pentru locuitorii urbei. Vreau să fim mândri cu toţii de acest oraş. Şanse avem, depinde de noi!”, a spus Kereskenyi.

Tot în ședință, au mai depus jurământul și ceilalți consilieri locali desemnați în urma alegerilor locale din data de 6 iunie. Din cele 23 de posturi de consilieri, 10 au revenit celor de la UDMR, șapte celor de la PSD, și câte trei pentru PNL și ALDE. 

 

12 comentarii

 1. Marius Răspunde

  Bine, acum domnule primar, puteti s ava apucati de treaba, si incepeti cu reabilitarea centrului nou si vechi, ca groapa lui Ilyes arata ca naiba.

  • M Răspunde

   las ca a facut Coica sala polivalenta, nu mai suntem nevoiti sa organizam evenimenete/concerte pe pasajul Coposu (inclusiv groapa), reabilitat de Ilyes. aaa NU.

 2. functionarii din primarie Răspunde

  FELICITARI! VA ASTEPTAM LA PRIMARIE SI SPERAM INTR-O MAI BUNA COLABORARE SI COMUNICARE FATA DE CE A FOST INAINTE…

  • Matroz Răspunde

   S- au găsit primii mâncători de cacat!Astia trebuie excluși prima oară.

   • oli Răspunde

    acum inteleg de ce Coica a vrut sa angajeze functionari, cu acestea angajati de Ilyes nu a putut lucra … oare de ce ?!

 3. vasile Răspunde

  Pozele sant de la festivitate ?

 4. Matroz Răspunde

  @pentru zâmbetele acestea cretine,recomand lămâie !

 5. sad Răspunde

  Nu am nimic daca ar fi un ungur educar, Adica intr-un stat de drept democratic cu o limba nationala ROMANA, nu te apuci la juramant sa arunci si doua vorbe in ungureste ca sa ne areti inca odata ca tu esti ungur.

 6. sad Răspunde

  Nu am nimic daca ar fi un ungur educat, Adica intr-un stat de drept democratic cu o limba nationala ROMANA, nu te apuci la juramant sa arunci si doua vorbe in ungureste ca sa ne areti inca odata ca tu esti ungur.
  Si nici pe Iohannis nu l-am auzit vorbind in Germana la juramant sa ne arate ca el este neamt(educat si simtit)
  Si nici pe Barak Obama nu l-am auzit vorbind in Hawaiana la juramant doar sa demonstreze ceva.
  Pana ce unguri ca Goby asta nu isi dau seama ca suntem egali si nu realizeaza ca Pista cu Ion merg la bere impreuna si cei ca ei o sa ii desparta, nu va exista convietuire intre unguri si romani

 7. sad Răspunde

  Da tot nu pricep dece am pierdut 4 ani si nu mai multi( ca sa nu facem politica) Goby draga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Canicula aduce inspectorii de muncă în control. Angajatorii riscă amenzi mari

Având în vedere că în perioada următoare sunt prognozate de către Administraţia Naţională de Meteorologie temperaturi ridicate extreme, Inspecţia Muncii...

Închide