Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Mort de beat, fără permis, dar la volan. Și asta nu a fost tot

Tupeul unui negreștpolitist in traficean a fost fără margini atunci când s-a urcat la volanul unui autoturism care tracta și o remorca, în stare avansată de ebrietate și fără permis. 

Astfel, ieri după-amiază, în jurul orei 16.45, polițiștii rutieri din Negrești Oaș, aflați în supravegherea traficului rutier pe raza de competență,  au oprit în trafic pe strada Luna din localitate un autoturism cu numere de înmatriculare străine, care tracta o remorcă.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cel de la volan, G.C. de  46 ani din Negrești Oaș, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, autoturismul pe care îl conducea nu avea drept de circulație în România, iar remorca nu era înmatriculată.

La testarea cu  aparatul alcooltest, acesta a indicat pentru conducătorul auto o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i astfel recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit un dosar penal în care cel în cauză este cercetat pentru săvârșirea a patru infracțiuni, respectiv: conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului, conducere fără permis,  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat dar fără drept de circulație pe teritoriul României și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.