Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Olimpia a scăpat de baraj și rămâne în Liga a II-a. Buzoienii nu se prezintă la meci

olimpia - pancota9Programat a avea loc mâine seară, de la ora 18.00, pe stadionul Olimpia, prima manșă a barajului pentru menținerea în Liga a II-a dintre Olimpia și Gloria Buzău nu se va mai disputa deoarece buzoienii nu se vor prezenta la meci.

Olimpia Satu Mare a primit o veste excelentă în timp ce se pregătea de barajul pentru menţinerea în liga secundă. Turul barajul nu se va mai disputa pentru că cei de la Gloria Buzău au anunţat că nu se prezintă la meciul ce trebuia să se joace la Satu Mare. Oficialii echipei din Buzău au decis să nu se prezinte la meciul tur al barajul pentru menţinerea în Liga a II-a, din cauza lipsei banilor şi a jucătorilor. 

„Este adevărat. Nu ne prezentăm, pentru că nu avem nici jucători, avem doar copii, şi nici bani. Am merge în zadar şi mai e şi o deplasare până la Satu Mare. E o situaţie dramatică. Echipa se desfiinţează. Ion Viorel s-a luptat să salveze această echipă, dar nu s-a putut. Nu văd niciun viitor. Mai dispare o echipă de pe harta fotbalului din România”, a spus Romeo Bunică, antrenorul secund al Gloriei.

 În această situație, Olimpia are șanse foarte mari să continue în Liga a II-a. Gloria Buzău, care oricum e aproape de faliment, va pierde cu 0-3 la „masa verde”, iar în retur sun șanse mici să învingă cu același scor sau mai mare. 

Un comentariu

  1. Un vot Răspunde

    Nu cumva este un succes marca babutz dan?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.