Ultima actualizare: ieri, 18:04
Locale

Primăria Satu Mare angajează specialişti în fonduri europene şi copiază modele funcţionale

adrian albu (9)Primăria Satu Mare îşi va extinde Biroul de proiecte europene şi va face noi angajări, noua conducere punând un mare accent pe atragerea fondurilor nerambursabile. Anunţul a fost făcut public astăzi de către viceprimarul Adrian Albu, în cadrul conferinţei de închidere a proiectului de modernizare a Şcolii Ion Creangă.

Albu a declarat că biroul respectiv va fi extins şi se vor copia modele care funcţionează deja în alte zone, el nedorind să facă publice, deocamdată, alte informaţii.

“Vom merge să învăţăm de la alţii care au reuşit. Deocamdată atât vă spun, o să vedeţi, pentru că nu e nimic de inventat, e doar de copiat dacă se poate. Nu mai are sens să inventăm noi. Eu am să-mi fac un obicei de a nu vorbi despre ceea ce s-a făcut, pentru că s-a vorbit destul de mult, a trecut o campanie electorală, sper că şi colegul meu, dl primar cam aceleaşi lucruri le doreşte. S-a întors pagina, am discutat ieri cu oamenii din Primărie, împreună, vrem să întoarcem şi noi pagina, să vedem dacă reuşim să facem mai multe. Aşa cum spunea ieri şi colegul nostru, dl. primar, povestea cu fondurile europene, sau activitatea cu fondurile europene este, din punctul nostru de vedere, pe primul loc pentru că niciodată banii municipiului nu au fost de ajuns”, a spus Albu.

El și-ar dori ca în fiecare lună să fie finalizat un proiect european, precum cel de modernizare a Şcolii Ion Creangă.

3 comentarii

  1. Cetatean Răspunde

    Un proiect foarte bun ,felicitari Adi.

  2. Bratianu Răspunde

    sper ca nu s-au trezit doar ca sa se culce la loc…

  3. Ciors Iuliu Răspunde

    Oare vom ajunge și noi să avem oameni deștepți, capabili și curajoși care să acceseze fondurile europene ce ne vin aproape pe gratis?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.