Ultima actualizare: ieri, 21:32
Locale

Primarul Kereskenyi despre plecarea lui Coica: Au pârjolit terenul, au luat tot ce au găsit

primaria satu mare diplomeNoul primar al municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, aduce acuzaţii extrem de grave fostului primar Dorel Coica şi echipei sale. El susţine că fostul primar şi echipa sa au plecat de la Primărie luând cu ei tot ce se putea inclusiv plachetele şi tablourile primite de foştii edili, pentru municipiul Satu Mare. Ba mai mult, au luat tot ce se putea de la protocol, toate sucurile şi toată cafeaua.

Redăm în continuare mesajul primarului Kereskenyi Gabor, postat pe facebook.

 “O lege nescrisă spune că la finalul unei competiții, dacă adversarul a fost mai bun, îi strângi mâna și mergi mai departe.

Aș fi dorit să la fel să se întâmple și la Primăria Satu Mare, după alegerile din 5 iunie. 
Am avut marea supriză ca fostul primar Dorel Coica să plece din țară înainte de a face activitatea de predare-primire, așa cum se procedează legal și normal atunci când se schimbă conducătorul unei unități.
Cu bune și rele.
Dorel Coica a plecat în concediu, la 1.000 de km de Satu Mare, probabil să nu poată fi contactat. Mă folosesc de acest prilej să-i urez multă sănătate și să se bucure de soarele Italiei. 
Dar nu asta m-a deranjat cel mai mult. 
La plecarea din Primărie, Dorel Coica şi cei care au acţionat în numele lui au ”pârjolit terenul”. Au luat tot ce au găsit, de la articole de papetărie, până la sucuri, cafele.
Au luat însă și plachete, distincții sau tablouri primite de MUNICIPIUL SATU MARE de la parteneri externi. Majoritatea au fost primite de foștii primari ai municipiului Satu Mare și care nu le-au luat cu ei atunci când au plecat, ci au ținut să rămână municipiului. Poate nu au o valoare de inventar foarte mare, dar cu siguranță au o valoare sentimentală și simbolică.
Sper ca bunul simț să triumfe și fostul primar Dorel Coica să înapoieze municipiului Satu Mare toate bunurile pe care le-a luat abuziv atunci când a plecat”.

12 comentarii

 1. marin Răspunde

  Dați-l pe mana politiei de oltean ordinar și nesimțit.

 2. Babanu Răspunde

  CUIE MOICA!!!

 3. Anti Coi-ca Răspunde

  Tuss gura mătii COI-ca!Dispari din SM.Sa nu te mai vedem pe aici!

 4. Florin Răspunde

  Poate lea luat cu el in Italia sa le vândă sa scoată si el niste bani de concediu văzând ca nu mai are ce fura

 5. Cata Manelistul Răspunde

  Foarte bine a facut.Felicitări Coica,asa merita meritele de satmareni.

 6. ALIFIE Răspunde

  Nu am spus ca capusele rosi trag tot au mai demonstrat si acum la plecare ca au iesit cu fundul inainte din primarie rusine rusine capuselor dar cite au mai supt…. de un COI- ca LEROD nu mai are nevoie orasul drum bun ….

 7. Vasile Răspunde

  Dar si angajatii pe criterii politice au plecat?

 8. Anonim Răspunde

  Felicitări domnului Coica,poate lucrurile erau personale,cumpărate din banii lui.De ce sa le lase actualului primar?Sa își cumpere dansul steagul Ungariei pentru ca toată lumea știe cât de șovin și cât tine la nația lui.

 9. Anonim Răspunde

  Acele articole date de partenerii externi erau primite pe perioada mandatului sau.Încă o data felicitări fostului primar pentru acest gest.

 10. lala Răspunde

  Mata!! E sovin ANONIMULE!!!! ce a facut hotu oltean? Parcare pe platou!angajari ,neamuri,pile,psdist,si nu in utimul rand prostituatele lui de lux!!! si toate pe bani publici!

 11. Ferenc Kiss Răspunde

  Nu s-a dezmințit "domnul" Coica. Asta a făcut și cu spitalul. Și atunci a fost fără consecințe, și acum va fi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Adolescentul ucis în accidentul de la Economic, condus pe ultimul drum (FOTO)

Adolescentul Ionuț Ristea, care a fost ucis într-un accident rutier petrecut în noaptea de 23 spre 24 iunie, în faţa...

Închide