Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Reduceri substanțiale de prețuri la Shopping Plaza. Promoțiile verii la Satu Mare (FOTO)

satu mare shopping plazaMagazinele din incinta Satu Mare Shopping Plaza fac o ofertă prietenoasă sătmărenilor și au decis o serie de reduceri substanțiale de prețuri la unele produse. Promoțiile țin până la sfârșitul acestei luni, astfel că sătmărenii au la dispoziție cel mult două săptămâni pentru a-și achiziționa produse cu până la 60% mai ieftine.

La magazinul H&M, situat la parter și la etajul I, oferă sătmărenilor reduceri de prețuri de 50%. ”Te așteptăm în magazinele H&M să profiți de reduceri de până la -50% la produsele selecționate din toate departamentele noastre femei, bărbați, adolescenți, copii și home!”, sună mesajul celor de la H&M.

Tot promoții cu reduceri de preț de până la 50% pentru toți pantalonii scurți oferă și magazinul Lee Cooper, de la etajul I din incinta Satu Mare Shopping.

La magazinul Kenvelo, situat la același etaj,  reducerile de prețuri sunt de până la 60%. Reduceri de până la 50% sunt și la magazinul Time Out, aflat tot la primul etaj.

La etajul doi se află magazinul Mayo Chix care are promoții cu produse ale căror prețuri sunt reduse cu 30%. Și magazinul Bossini, aflat la același etaj, are promoții cu reduceri de prețuri de până la 30%.

Promoții sunt și la magazinul Leonardo, etajul 2, de unde se poate cumpăra încălțăminte. Astfel, dacă sătmăreanul cumpără o pereche de încălțări, o poate achiziționa pe cea de a doua la jumătate de preț. Dacă cumpără două, a treia este gratis.

La etajul trei se află magazinul Noriel, care vine în întâmpinarea verii oferind sătmărenilor posibilitatea de a cumpăra produse cu prețuri reduse de până la 50%.

Promoțiile verii de la Satu Mare Shopping Plaza vin exact la momentul oportun pentru sătmărenii care doresc să-și reînoiască garderoba pentru sezonul estival. Chiar dacă promoțiile durează două săptămâni, sătmărenii sunt sfătuiți să meargă degrabă la magazinele din incinta mall-ului pentru că există riscul ca stocurile să fie epuizate până la finalul acestei luni. 

3 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Baaaa!!
    NICI DEGEABA NU TREBUIE CUIVA GUNOAIELE VOASTRE!!!
    Puneti naibii niste sobe in magazine ca bate vantu si le trege curentu pe papitele alea care stau toata ziua degeaba si se plictisesc pe acolo

  2. nicu Răspunde

    Da disperati sunteti!Asta e faza inainte de faliment.

  3. Joker7 Răspunde

    Urmează oare campania de promoții la chiriile pe care le plătesc magazinele? Să zicem un 30% reducere in primă fază, pe baza numărului redus de vizitatori, respectiv potențiali clienți.

    Încă așteptăm un prim mall al orașului Satu Mare, să nu ne păcălim că ăsta ar fi așa ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.