Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Sătmărenii s-au răcorit de Rusalii la ștrand. Noile prețuri de sezon (FOTO)

strand satu mareUn număr mare de sătmăreani a preferat să petreacă Duminica Rusaliilor răcorindu-se la ștrand. Profitând de vremea călduroasă sătmăreni au ieșit din case și au ales bazinele ștrandului sătmărean.

Aproape o mie de sătmăreni, dar și din județele învecinate, s-au răcorit ieri (duminică) la ștrandul sătmărean. Dacă cei mai în vârstă au preferat bazinul cu apă termală, cei mai tineri au ales să înoate în bazinele cu apă mai rece. Forfotă mare a fost și la bazinul de copii.

Din păcate, astăzi sătmărenii nu vor putea face același lucru din cauza faptului că afară plouă. Astfel că cei care și-au planificat ștrandul pentru azi vor trebui să-și refacă planurile.

Conducerea ștrandului a fixat și noile tarife de intrare. Astfel, adulții vor plăti 20 de lei intrarea, în timp ce pentru copii se va achita suma de 10 lei. A intrat în vigoare și ”happy hour”. Asta înseamnă că de la ora 17.00 adulții vor scoate din buzunar doar 12 lei iar copiii 7 lei.

Pensionarii vor avea reduceri toată vara. Aceștia vor achita 8 lei la intrarea la Nord Vest Termal Park de luni până vineri, iar în week-end vor achita preț întreg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.