Ultima actualizare: azi, 13:32
Locale

Se fură lemne ca-n codru. Transport ilegal depistat la Satu Mare

lemneHoții de lemne acționează atât ziua cât și noaptea, și fură material lemnos din pădurile județului mai ceva ca-n codru.

Astfel, în noaptea de 23/24 iunie, în jurul orei 23.00, o patrulă de siguranță publică ce acționa pe raza municipiului Satu Mare, a interceptat în trafic o  autoutilitară care transporta material lemons.

La volan a fost identificat A.B., de 33 de ani, din Satu Mare, care nu a putut prezenta nici un document de proveniență sau de transport pentru materialul lemnos, motiv pentru care față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale conform  Legii 171/2010, cu amenda în valoare de 5,000 lei și cea a reținerii în vederea confiscării a autoutilitarei.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că materialul lemons transportat provine de la un bărbat din cartierul Sătmărel, pentru care nici acesta nu deținea documente de proveniență, astfel că C.P., de 38 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă de 5,000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a materialului lemons transportat, ce consta în lemn rotund de stejar, tăiat la lungimi de aproximativ 2 m, estimat ca și volum la 1,5 mc. 

2 comentarii

 1. Ioan Răspunde

  Ce rusine !
  1,5 mc de lemne.
  Asta era un amarit care supravietuia si el in societate asa cum fac milioane de romani.
  Unde sint ” organele ” vigilente cind mafia lemnului, asistata de angajatii ocoalelor silvice, taie stejarii seculari din padurile noastre , in amiaza mare, si transporta bustenii cu peridocuri de 40 de tone pe drumurile publice.
  Pe astia ” se fac ” ca nu-i vad .
  Ce rusine pe autoritatle statului !

 2. nicolae daniel Răspunde

  dar cum se fura din padurea Sacaseni nu vede nimeni.Cum au ajuns 2 padurari semianalfabeti din care unul in stare de ebrietate a facut un accident martal,sa adune averi nejustificate de salariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.