Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Tarifele de la ștrandul sătmărean. Ce este ”happy hour”

strand satu mareConducerea ștrandului sătmărean Nord Vest Termal Park Satu Mare a decis să păstreze aceleași tarife de intrare ca și cele practicate anul trecut în sezonul estival, care vor intra în vigoare de luni. Astfel, adulții vor plăti 20 de lei intrarea, în timp ce pentru copii se va achita suma de 10 lei.

Demn de remarcat este și faptul că, tot de luni, va intra în vigoare și ”happy hour”. Asta înseamnă că de la ora 17.00 adulții vor scoate din buzunar doar 12 lei iar copiii 7 lei.

Pensionarii vor avea reduceri toată vara. Aceștia vor achita 8 lei la intrarea la Nord Vest Termal Park de luni până vineri, iar în week-end vor achita preț întreg.

Ca o noutate față de anul trecut, pentru ca sătmărenii să nu întâmpine probleme și să poată merge liniștiți în bazine sunt puse la dispoziție în jur de 650 de dulapuri. Prețul închirierii unuia va fi de 5 lei pe zi la care se vor adăuga alți 5 lei drept garanție. Tot 5 lei va fi și închiriatul unui șezlong în cursul săptămânii iar în week-end preţul va fi de 10 lei.

Luni, ștrandul se va deschide la ora 09.00 dimineața și se va închide la ora 20.00.

Un comentariu

  1. Cata Manelistul Răspunde

    Si program de femei gravide.Ce program e asta?La ora 20.00 încă e soarele pe cer.Rusine osan imputit!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.