Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Ultim sunat pentru absolvenții de la LPS. Festivitatea de închidere de an școlar (FOTO)

sportEmoții mari pentru absolvenții de clasa a XII-a a celor două clase de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Satu Mare, pentru ei fiind organizată astăzi festivitatea de ultim sunat chiar în sala de sport. Emoțiile absolvenților au fost amplificate de cele ale părinților și prietenilor acestora.

Festivitatea de închidere de an s-a desfășurat astăzi în sala de sport a liceului, alături de absolvenții de clasa a XII-a fiind prezenți și prima promoție a acestui liceu, de acum 20 de ani. La ora stabilită, absolvenții au intrat, în aplauzele tuturor celor prezenți, în incinta sălii de sport, unde au fost întâmpinați de directorul și directorul adjunct al LPS, Ionel Păcuraru, respectiv Dorel Ziman.

Au urmat felicitările primite de elevi din partea conducerii școlii, după care fiecare diriginte și-a premiat elevii cu rezultate deosebite la învățătură. Ca un lucru inedit, în clasa XII-a, doi frați, David și Daniel, care nu sunt gemeni, au luat premiul întâi cu aceeași medie, foarte aproape de 10.

De asemenea, au fost premiați și elevii care au obținut rezultate deosebite la concursurile școlare și cele sportive.

În continuare, cei de clasa a XII-a au predat ”cheia școlii” elevilor de clasa a XI-a, după care, la final, absolvenții au fost felicitați de părinți, rude, prieteni și apropiați. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.