Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Alertă falsă la Satu Mare. ”Dorel” a pus pe jar autoritățile pentru o lampă veche

dorelAlarmă falsă. Mai mulți muncitori care lucrează în cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare au alertat azi dimineață autoritățile crezând că, în urma săpăturilor făcute, au găsit o bombă.

La fața locului s-au deplasat geniștii, pompierii și poliția, a fost izolată zonă, și au fost demarate procedurile în astfel de cazuri.

În cele din urmă s-a constat că autoritățile au fost puse degeaba în alertă, obiectul găsit de muncitori dovedindu-se a fi o lampă veche. Acum, probabil, ”Dorel” va trebui să dea cu subsemnatul pe la Poliție.

5 comentarii

  1. gigi Răspunde

    Nu va da cu nici un subsemnat “Dorel”, a facut foarte bine ca asunat la 112. Daca se dovedea a fi reala? si nu lampa veche?

  2. Gelu Răspunde

    Articol de rahat!
    Era un obiect suspect…bine au facut oamenii ca au sunat!Dupa mintea voastra de ziaristi probabil era bine sa fie o bomba!

  3. Gogu Răspunde

    de ce sa dea cu subsemnatu la politie? ca i-a scos afara pe genisti? pai aia s-au bucurat sa iasa si ei putin pe teren. si daca era o bomba? de unde sa stie ei ce e acolo? ce, pe bomba scrie bomba?

  4. Fara Cap Răspunde

    Daca poza ii reala exploda bomba de mult din cauza vibratiilor cauzate de masinile ce trec pe strada.

  5. M Răspunde

    Pe oricine il faceti Dorel Coica? Dar de ce? omul a facut foarte bine, poate tu prostule care ai scris articolul, esti un om care le stie pe toate in fiecare domeniu, dar omul nostru nu s-a priceput si i-a chemat pe cei care se pricep! bravo lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.