Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Bărbat electrocutat, readus la viață. Ambulanțierii, amenințați!

ambulanta-nouUn bărbat care s-a electrocutat și a intrat în stop cardiorespirator a fost salvat de specialiștii de pe ambulanța din Negrești Oaș, în timp ce erau amenințați de apropiații bărbatului, care solicitau transportarea sa de urgență la spital.

Joi, la ora 17:08 Ambulanţa Negreşti Oaş a fost anunţată prin dispeceratul 112, că un bărbat de aproximativ 61 de ani din Negreşti, s-a electrocutat. În cca 7 minute de la apelul telefonic un echipaj cu asistent şi ambulanţier au preluat pacientul care era  în stop cardio respirator.

“Echipajul a întreprins manevre de susţinere a respiraţiei, administrează 4 şocuri electrice şi după 30 min. de compresii toracice externe şi administrarea medicaţiei specifice, pacientul răspunde pozitiv devenind transportabil astfel încât la ora 17:45 pacientul este predat la CPU Negresti Oas. Ulterior pacientul a fost transferat la Spitalul de Urgenta Satu Mare cu un echipaj SMURD-T.I.M.

În pofida faptului că, la locul solicitării, echipajul a găsit un anturaj ostil și revendicativ, care dorea transportul rapid la spital, colegii noștri nu s-au lăsat intimidați și au urmat întocmai protocoalele, intervenind prompt la locul accidentului, lucru care a determinat un rezultat pozitiv pentru pacient@, a precizat Ambulanța, într-un comunicat de presă. 

Un comentariu

  1. Ion Răspunde

    Cat de imbecil trebuie sa fii ca sa ameninti pe cineva care vrea sa te ajute? Niste imbecili care n-au habar de medicina si care cred ei ca is mai destepti decat profesionistii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.