Ultima actualizare: azi, 16:16
Locale

Cei mai noi polițiști sătmăreni au depus azi jurământul. Sunt aproape 50 (FOTO)

juramt politistiSediul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Satu Mare a găzuit astăzi festivitatea de depunere a jurământului de credinţă de către cei 48 agenţi de poliţie încadraţi  din sursă externă.  

La această festivitate au participat comisar şef de poliţie Vlad Florentin, desemnat şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, comisar şef de poliţie Sugac Emilian, împuternicit adjunct al sefului IPJ, comisar şef de poliţie Vescan Camelia, şeful Serviciului Resurse Umane,  precum şi şefi de servicii şi secţii rurale din cadrul inspectoratului. Din partea Instituţiei Prefectului a fost prezent domnul  subprefect Altfatter Tamas

Evenimentul a început cu intonarea imnului naţional al României urmat de depunerea jurământului de credinţă de către agenţii de poliţie.

Domnul comisar şef de poliţie Vlad Florentin a dat citire mesajului inspectorului general al Poliţiei Române, urându-le, în numele său personal, multă putere de muncă şi cât mai multe satisfacţii în frumoasă profesie pe care  şi-au ales-o.

De asemenea, cei prezenţi au adresat cuvinte de felicitare pentru noii poliţişti, urându-le să se bucure de linişte şi de încredere, de roadele muncii lor, dar şi  de sentimentul de siguranţă pe care îl vor vedea în ochii semenilor.  

17 comentarii

 1. Marius Răspunde

  Ala de a fost la NORD VEST TV, iubitul lui aia de la PSD, ala care a fost si purtator de cuvant la Prefectura, a ajuns acum politai. Bine mai, sper ca nu cu relatii.

  • alex Răspunde

   Pe tine te va amenda primul

  • Alexandra Răspunde

   Ala de la N-Vtv este Puiu Alin!cultura ioc,relatii soc!fiu de fost securist(pensionat la 45 ani)verisor primar cu govor!actualul politist Alin a fost figurant la N-Vtv.si purtator cuvant la Prefectura S-M(govor,babtan,avram)deci nu au intrat pe pile!ci pe cunostinte,tot alea pe care le stim de la revolutie.inca o turma de inculti care in loc sa vegheze asupra linistii publice(instruire in acest sens nu au)vor freca menta si nervii contribuabililor!

   • costel Răspunde

    ALEXANDRA TU ESTI UNA DE PE CORSO SI INCA NU AI PRINS UN SALAM BUN DE MANCAT, CARE E PROBLEMA TA FETIT-O, DACA AI STI ADEVARUL ADEVARAT NU AI VORBII ASA, DAR PARASUTELE NU AU CE CAUTA PE PAMANT

    • Alexandra Răspunde

     Costelus????!!!Labuta trista ce esti!!Adevarul doare pe cei prosti ca tine,nu i asa?apropo eu nu sant Alexandra colega mamicutii tale de pe Corzo!

     • costel

      tu esti colega mamicutzii tale de pe closca atunci, du te panaram-o si baga-ti capul in nisip ca si strutu ca iti da prostimea si invidia pe nas afara

 2. matroz Răspunde

  Mai poza asta de familie este de toata groaza.Nu vezi doi imbracati la fel:ba cu egileti ,ba fara egileti,ba cu cascheta ,ba fara etc.Si apropo de caschete,de unde suparare au scos numerele aste mai mari pentru angajati?Or fi ei caposi dar nici chiar asa!!!
  Iar madam Petric e de rasul plansul cu sandale aurii la tinuta ,in timp ce singurei asazise-telectuale Vescan dupa barbat,ii ajunge cravata mai jos de muntele lui Venus!Mai Florentine,cine suparare te-a pricopsit cu deshamatii astia?

  • Norick Răspunde

   Da’ cel mai bun @matrozule este,ca au scris cu Paint inspectoratul de politie… 🙂 😀

 3. matroz Răspunde

  firesc eghileti,scuze am scris militieneste!

 4. Ylye Marya Răspunde

  frumosiiii felicitari

 5. Mariana Răspunde

  ADISOR ARDELEAN ?!? Ce parere ai ? Vine o serie noua de baietzi la circulatie 😉

 6. Pop Ioan Răspunde

  Ce cantitate impresionanta de IQ adunat la un loc…..

 7. cipci Răspunde

  cine l.a invatat pe prostul cu eghilet sa si-l puna asa pe uniforma? este un prost si o rusine pt uniforma de ceremonie!! cu siguranta ca e venit cu pluta in minister…

 8. cleo Răspunde

  dar civilu ăla din primul rând cine-i , material didactic adus din pușcărie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.