Ultima actualizare: azi, 09:56

Locale

Dedeman se deschide mai repede la Satu Mare. Stadiul lucrărilor (FOTO)

dedemanMagazinul Dedeman din Satu Mare va fi deschis cu o lună mai devreme decât era prevăzut inițial, asta și datorită faptului că lucrările la construirea acestuia au evoluat foarte repede.

La sfârșitul lunii mai, președintele companiei Dedeman, Dragoș Paval, afirma că magazinul de la Satu Mare, la fel ca și cel de la Oradea, va fi deschis la sfârșitul lunii august.

Între timp, lucrările la construirea celui de-al 43-lea magazin din țară, cel de la Satu Mare, au evoluat mult mai repede decât se așteptau reprezentanții Dedeman. Astfel că data deschiderii acestuia s-a devansat cu o lună.

Potrivit Dedeman, inaugurarea oficială a magazinului de la Satu Mare va avea loc în data de 28 iulie, iar pentru clienți va fi deschis începând cu data de 29 iulie.

Lucrările la magazinul propriu-zis sunt aproape finalizate. În prezent se lucrează intens la amenajarea parcării din fața magazinului, a aleilor de acces și se fac ultimele retușuri la clădire.

Noul magazin, cu o ofertă de 45.000 de produse, are o suprafaţă de circa 16.000 de metri pătraţi, investiţia, prin care s-au creat 200 de locuri de muncă, ridicându-se la circa 17 milioane de euro.

Un comentariu

  1. cetatean Răspunde

    Oare la deschiderea din 29.07.2016 va fi invitat si fostul primar, caz in care acesta va binevoi sa participe?
    Ar fi un semn de normalitate, bun simt si un semnal de concordie a satmarenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.